Octavian Strunila: "Stoian intoarce vietile pe dos". Benny Adegbuyi a fost eliminat de la "Ferma Vedetelor"

Data publicarii: 16 Martie 2016
Data actualizare: 16 Martie 2016
In prima editie a acestei saptamani, Lili Sandu, "Fermierului Saptamanii", l-a ales pe Benny sa mearga la duel, iar acesta la randul lui a decis ca Mircea N. Stoian este concurentul care trebuie sa se lupte alaturi de el pentru un loc in "Ferma Vedetelor".

Desi si-a anuntat un duel in forta, Mircea N. Stoian a fost cel care a ales probele duelului, probe care sa il avantajeze si pentru care Benny sa nu isi foloseasca putereaa de care da dovada.

Duelul a inceput cu proba "Ridica Vela". Doua vele ale caror sfori au fost incurcate i-a pus in dificultate pe cei doi duelisti, care s-au straduit sa descurce sforile. Primul concurent care a ridicat vela pana la capat a fost Mircea N. Stoian.

Cea de-a doua proba s-a numit "Gaseste indicii". Intr-o mare de fan au fost ascunse mai multe lemne, iar pe fiecare dintre ele a fost scris cate un cuvant. Cu fiecare cuvant gasit, cei doi concurentii trebuiau sa formeze trei proverbe si sa le puna pe tabla. Benny a fost cel care a gasit primul doua dintre proverbe si a reusit sa egaleze scorul.

Mircea N. Stoian a reusit sa isi pastreze locul in "Ferma Vedetelor" dupa proba cu numarul trei, "Raspunzi si castigi". Proba s-a bazat pe cunostintele de fermieri ale celor doi duelisti. Chiar daca Benny si Mircea N. Stoian si-au folosit si asii din maneca si au incercat sa se incurce unul pe celalalt, jurnalistul Mircea a castigat in fata sportivului Benny.

Descarca aplicatia PROTV din Google Apps si App Store pentru a vedea Video EXCLUSIV cu declaratia lui Benny Adegbuyi dupa ce a fost eliminat de la Ferma Vedetelor! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!