Concurentii de la Ferma Vedetelor vor primi in aceasta saptamana vizita lui Dan Helciug! Marti si Miercuri, de la 20:30

Concurentii de la Ferma Vedetelor vor primi in aceasta saptamana vizita lui Dan Helciug! Marti si Miercuri, de la 20:30
Citeste mai mult despre: Ferma vedetelor, Dan Helciug, ProTV,
Data publicarii: 14 Martie 2016
Data actualizare: 14 Martie 2016
In aceasta saptamana, marti si miercuri, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmari doua editii senzationale ale celui de-al doilea sezon Ferma vedetelor. Rasturnarile de situatie spectaculoase, dar si vizita trubadurului primului sezon, Dan Helciug, vor anima viata celor 9 vedete ramase in competitia pentru titlul de Fermierul Anului. Acesta va veni la inceputul zilei, cand cerul abia incepea sa fie brazdat de razele timide ale soarelui, trezindu-i pe concurenti. Dan Helciug va veni cu o sticla de apa vie pentru concurenti, pentru a le creste tonusul si pentru a instala buna dispozitie pe meleagurile cipriote.

Nici in aceasta saptamana, Mircea N. Stoian nu va reusi sa-si tempereze pornirile, criticand cu termeni extrem de duri dulceata facuta de ceilalti concurenti. Lili Sandu va considera acest lucru o jignire la adresa celor care au muncit la fabricarea dulcetii, intrand intr-o discutie in contradictoriu cu Mircea si, indirect, in colimatorul acestuia. 

Maine seara, telespectatorii vor afla cine este noul fermier sef al acestei saptamani. Saveta Bogdan, eliminata saptamana trecuta de Maria Constantin, a facut o nominalizare surprinzatoare! Fermierul sef va fi o prezenta feminina, care va incerca sa conduca ferma cu o mana de fier! Va reusi oare sa-i stapaneasca aceasta pe ceilalti fermieri? Pe langa surpriza nominalizarii, concurentii vor mai avea parte de inca o surpriza in ceea ce priveste servitorii saptamanii, nominalizati de fermierul sef!

Tot in aceasta saptamana, doi concurenti vor avea sansa sa evadeze in afara fermei. Nu oricum, ci sub atenta supraveghere a lui Nea Rata care-i va lua pe cei doi la o croaziera pe mare. Insotitorul de bord al vasului de croaziera va fi Dan Helciug, care va avea grija sa-i ajute pe cei doi concurenti sa intinda navodurile pentru pescuit. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!