Paul Ipate, pus in fata unei decizii dificile. Cine este primul fermier care ajunge in aceasta saptamana la duel

Data publicarii: 22 Martie 2016
Data actualizare: 22 Martie 2016
O noua saptamana a inceput la Ferma Vedetelor, iar provocarile si momentele tensionate nu s-au lasat prea mult asteptate.

Asa cum ne-am obisnuit, concurentul eliminat in editia anterioara este cel care desemneaza noul Fermier al Saptamanii. Benny a decis ca Paul Ipate sa treaca la conducerea fermei, spre uimirea unora dintre concurenti, dar si spre bucuria celor care il considera pe Paul o persoana echilibrata si corecta. 

Tensiunile intre concurenti sunt din ce in ce mai frecvente. Dupa mai bine de o luna de la startul competitiei pentru titlul de "Fermierul Anului", antipatiile si simpatiile si-au facut simtite prezenta. Lili Sandu si Marcel Toader s-au aflat in centrul atentiei datorita unui conflict iscat din cauza alimentelor. Conform spuselor lui Marcel, Lili a mancat si a ascuns diferite produse, dand dovada de egoism. Mai mult, concurentul a sustinut ca artista nu s-a implicat suficient in treburile fermei si s-a eschivat de la numeroase activitati.


Paul Ipate a incercat in nenumarate randuri sa calmeze spiritele si a dat dovada de multa diplomatie atunci cand a ales Servitorii Saptamanii. Actorul s-a sfatuit cu Octavian Strunila si a decis ca Lili Sandu si Mircea N. Stoian sa imbrace vestele negre in aceasta saptamana. 

Asa cum era de asteptat, tot Paul Ipate a fost cel care a stabilit si numele primului Duelist al saptamanii. Fiecare concurent si-a exprimat parerea in legatura cu acest subiect, iar majoritatea a fost de parere ca Lili Sandu va merge la duel. Paul i-a tinut in suspans pe fermieri, iar discursul care a anuntat numele concurentului care merge la duel s-a dovedit a fi unul pe gustul tuturor. 


"Mie imi sunt dragi toti oamenii de aici, inclusiv Mircea... Si nu glumesc! Am avut discutii de tot felul cu fiecare dintre ei. In schimb, pe Strunila il stiu dinainte. Fata de el, am ceva mai mult decat am fata de oricare din ferma asta. Nu as vrea sa risc, sa stiu ca a plecat si ca a pierdut la duel... pentru ca e posibil sa piarda asa cum Benny a pierdut. Prefer sa ma duc eu la duel cu oricine!", a declarat Paul, pus in fata unei alegeri atat de complicate. 

Nu rata editia "Ferma Vedetelor" de JOI. De la 20:30, aflam cine sunt duelistii si cine paraseste ferma cipriota!  


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!