La "Ferma Vedetelor", alegerile spectaculoase si intamplarile neasteptate vor face deliciul telespectatorilor

La Ferma Vedetelor , alegerile spectaculoase si intamplarile neasteptate vor face deliciul telespectatorilor
Data publicarii: 07 Martie 2016
Data actualizare: 07 Martie 2016
Saptamanile scurse la Ferma vedetelor si-au pus amprenta asupra celor 10 vedete ramase in competitie. Diminetile nu-i vor mai surprinde pe acestia plini de energie si voie buna, lipsa hranei facandu-i sa fie morocanosi.

Totusi, exista si concurenti care nu sufera atat de mult din pricina lipsei alimentelor, luand situatia ca pe o cura de slabire binemeritata, o regenerare a organismului. Ca sa mai uite de foamea care a pus stapanire pe ei, concurentii se vor concentra in aceasta saptamana sa indeplineasca diferitele sarcini impuse de fermierul saptamanii si de Nea Rata.

Telespectatorii vor afla in episodul de marti cine va fi noul fermier sef. In scrisoarea lasata de Viorel dupa eliminare, formularea care nominalizeaza noul fermier sef „in sticlutele mici, stau esentele tari” va starni rumoare in randul concurentilor. Nominalizarea ii va lua prin surprindere pe cei 10 concurenti. Sfatul fostului fermier sef, Marcel Toader, pentru cel care va coordona ferma in aceasta saptamana va fi unul scurt, dar cu multe intelesuri: „Lasa de la tine”.


Saptamana aceasta, telespectatorii vor putea vedea strategiile concurentilor, dar si o reactie surprinzatoare din partea Soranei care vrea sa puna la cale un sabotaj. Totodata, alegerea servitorilor saptamanii va fi o strategie pusa la cale de doi dintre concurenti, lucru ce va starni uimire in randul concurentilor! Aceasta alegere va fi motivata, dar surprinzatoare! 

Concurentii vor primi in acesta saptamana vizita unor muzicanti si dansatori ciprioti, care-i vor ajuta sa treaca in pasi de dans peste o parte dintre greutatile existente. Un negustor cipriot va veni sa le vanda diferite produse concurentilor, negocierea fiind extrem de dificila si amuzanta, avand in vedere ca precupetul nu vorbeste limba engleza sau romana!

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!