Maria Constantin a preluat aseara conducerea la "Ferma vedetelor". ACUM, numai la PROTV

Maria Constantin a preluat aseara conducerea la Ferma vedetelor . ACUM, numai la PROTV
Data publicarii: 30 Martie 2016
Data actualizare: 30 Martie 2016
In editia de aseara, Maria Constantin a preluat conducerea la Ferma vedetelor, in urma votului concurentilor ramasi in competitie.

Editia de aseara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita de aproape 1.8 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 20:30 - 22:31. Cel mai urmarit minut al competitiei, de la 22:19, a reunit peste 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audienta, obtinand 9.6 puncte de rating si 22% share.

Imediat dupa ce a preluat conducerea la Ferma vedetelor, Maria a ales cei doi servitori ai saptamanii: Sorana si Paul. Surprizele nu au lipsit in editia de aseara, Iulia prezentandu-le concurentilor marea provocare a saptamanii: cei 7 concurenti vor inversa rolurile! Timp de 7 zile, baietii vor prelua in totalitate sarcinile fetelor si viceversa. Asadar, dupa plecarea Iuliei, Sorana, Ami, Lili si Maria au inceput sa munceasca in curte, la construirea bucatariei de vara, iar Paul, Marcel si Octavian sa trebaluiasca prin bucatarie. 

In timp ce concurentii munceau in ferma, Nea Rata le-a facut o vizita surpriza, aducandu-le biscuiti, ciocolata si sucuri. Insa toate acestea erau inchise intr-un recipient transparent, cu un lant si-un lacat. Cei 7 au fost nevoiti sa faca flotari sau sa danseze pentru a primi cateva chei care puteau deschide lacatul. Spre dezamagirea lor, niciuna dintre cheile castigate nu a deschis cutia cu bunatati. Pe langa ispita dulce, Nea Rata a adus un cipriot care sa-i ajute pe concurenti la sapatul pamantului. Dupa ce au vazut cum se foloseste plugul tras de cal, concurentii au inceput sa pregateasca terenul pentru rasadurile de ceapa si cartofi. Vazand ca cei 7 se descurca bine cu munca campului, Nea Rata le-a dat acestora inca doua chei. Din pacate pentru acestia, nici acestea doua nu s-au potrivit, astfel incat Octavian Strunila a hotarat sa sparga cutia, incalcand decizia fermierului sef de a astepta pentru a cauta sau primi urmatoarea cheie. 

Nea Rata a reactionat imediat cand a aflat ca cei 7 au spart cutia cu dulciuri si le-a confiscat alimentele ascunse in prealabil de concurenti in... grajdul animalelor. Acesta le-a dat trezirea dis-de-dimineata, luandu-i pe cei 7 concurenti la inviorare. Pe langa acest lucru, acesta le-a incuiat usile de la bucatarie, lasandu-i pe dinafara. Totusi, ca intotdeauna, Nea Rata nu s-a indurat sa-i lase pe concurenti la greu si le-a adus cateva bunatati pentru masa aniversara de ziua Soranei. Octavian si Sorana au fost provocati sa curete cat mai multe sepii. Drept rasplata, acestia au putut pastra fructele de mare curatate. Mai mult decat atat, cei doi au primit sansa de a evada din ferma. Insotiti de Iulia si Nea Rata, cei doi au mers intr-o livada de portocali, unde au trebuit sa stoarca sucul fructelor fara a le curata in prealabil. La finalul escapadei, proprietarul livezii le-a dat voie sa culeaga portocale, precum si cateva daruri: marmelada si suc de portocale. 

Seara i-a gasit pe concurentii de la Ferma vedetelor in jurul focului. Cu ocazia zilei de nastere a Soranei, acestia au gatit sepiile primite de la Nea Rata. Totusi, nu au avut toate lucrurile necesare pentru a gati sepiile, bucataria fiind inchisa. Iulia i-a facut Soranei o surpriza, aducandu-i un tort, flori si o scrisoare de la mama ei. De asemenea, Sorana a mai primit un cadou: dreptul la un apel telefonic cu mama ei, care a emotionat-o pana la lacrimi. 

Editia de aseara s-a incheiat cu alegerea primului duelist. Maria a nominalizat-o pe Sorana pentru duelul saptamanii. Diseara, de la 20:30, telespectatorii vor afla cel de-al doilea duelist, dar si cum vor reactiona cei 7 concurenti in momentul in care Mircea N. Stoian se va intoarce in Ferma vedetelor. 

Ferma vedetelor – Alta tara, alta distractie!




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!