Surpriza la Ferma Vedetelor. Cine este concurentul pe care Viorel Sipos l-a lasat Fermierul saptamanii

Data publicarii: 08 Martie 2016
Data actualizare: 08 Martie 2016
Viorel Sipos a fost al doilea concurent care a parasit Ferma Vedetelor in urma duelului pe care l-a pierdut in fata lui Mircea N. Stoian. 

Asa cum prevede regulamentul concursului, inainte de a pleca din Cipru, Viorel a desemnat noul Fermier al saptamanii. Numele acestuia a fost dezvaluit de Iulia Vantur, nu inainte ca fiecare dintre 10 concurenti sa-si dea cu parerea in acest sens. 

Desi majoritatea ii considerau favoriti pe AMI sau pe Octavian Strunila, se pare ca Viorel a vrut sa le faca o surpriza celor ramasi in ferma si l-a desemnat Fermierul saptamanii chiar pe adversarul sau de la duel, adica pe Mircea N. Stoian. 

Acesta si-a luat in serios noua sarcina si a atribuit sarcini clare fiecarui concurent, nu inainte ca intre acestia sa apara diverse discutii si comentarii rautacioase, tinand cont ca relatiile dintre Mircea N. Stoian si o parte dintre fermieri au fost destul de tensionate in ultimele saptamani. 

Una dintre obligatiile pe care le-a avut de indeplinit din postura de Fermier al saptamanii a fost sa aleaga cei doi servitori, iar "onoarea" le-a revenit lui Marcel Toader si sotiei lui, Maria Constantin, cea care pana la urma a fost si desemnata ca prim duelist. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!