10 lucruri pe care nici măcar fanii înfocați ai peliculei ,,Forrest Gump” nu le știu

10 lucruri pe care nici măcar fanii înfocați ai peliculei ,,Forrest Gump  nu le știu
Citeste mai mult despre: Forrest Gump,
Data: 04 Octombrie 2018
,,Forrest Gump” a apărut în 1994 și nu numai că a fost un succes de box office, dar a câștigat și premiul Academiei Americane pentru cea mai bună peliculă, în 1995.

Filmul a avut o mulțime de fani în toată lumea, însă există și câteva detalii pe care foarte puțini fani le știu. 

Onorariul încasat de Tom Hanks 

Deși actorii încasează onorarii colosale pentru un rol, Tom Hanks a acceptat să joace rolul în schimbul unui procent din vânzări. În final, acest procent i-a adus aproximativ 40 de milioane de dolari. 

CGI

În film, Forrest se îndrăgostește de ping-pong și devine un foarte bun jucător. Puțin știu, însă, că în toate scenele în care Tom joacă ping-pong... mingea nu e reală. Ea a fost creată folosind CGI (n.r. computer generated imagery). 

Tom Hanks nu a fost prima alegere a producătorilor 

Tom Hanks a făcut istorie în rolul lui Forrest, însă rolul le-a fost oferit inițial altor actori. Chevy Chase, Bill Murrya și John Travolta sunt doar câțiva dintre cei care au refuzat acest rol. 

Trucuri cinematografice 

Sally Field, care o joacă pe mama lui Forrest, a fost machiată astfel încât să poată juca rolul unei bătrâne. În realitate, ea era doar cu 10 ani ,,bătrână” decât Tom Hanks. 

Vocea lui Elvis

Vocea lui Elvis a fost imitată de Kurt Russell. Cu toate astea, Russell nu apare pe genericul de final, lucru care, potrivit materialelor apărute de-a lungul timpului în presa mondenă, l-ar fi nemulțumit. 

Reporterul din film

Forrest vorbește, la un moment dat, cu un reporter. Persoana care ,,interpretează” acest rol nu are studii de actorie, fiind reporter și în viața reală. El se afla în zonă (întâmplător) în timpul filmărilor și a fost rugat să citească âteva replici. 

Bubba

Bubba e interpretat de actorul Mykelti Williamson, însă acesta nu a fost prima alegere a producătorilor. Rolul le-a fost oferit și lui Ice Cube și Dave Chappelle. Potrivit interviurilor acordate de aceștia, ambii au regretat ulterior decizia de a refuza acest rol. 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO