Actorii din Mrs. Doubtfire s-au reîntâlnit după 25 de ani de la premieră. Cine a fost marele absent

Actorii din Mrs. Doubtfire s-au reîntâlnit după 25 de ani de la premieră. Cine a fost marele absent
Autor: Dan Brumar
Data: 25 Octombrie 2018
În urmă cu 25 de ani făceau echipă în comedia care ne-a arătat o altă latură a marelui Robin Williams – Mrs. Doubtfire. Acum, actorii principali din film s-au reunit pentru a depăna amintiri.

Robin Williams și-ar fi dorit să fie alături de Sally Field, Pierce Brosnan și copiii care au făcut posibil un personaj ca Mrs. Doubtfire. Starul, care și-a pus capăt zilelor în august 2014, a fost pomenit la întâlnirea foștilor colegi de platou. Pierce Brosnan, Lisa Jakub, Matthew Lawrence și Mara Wilson s-au reunit după 25 de ani de la lansarea peliculei în cinematografele din SUA. Cei patru s-au strâns în jurul mesei pentru a vorbi despre pelicula care i-a impresionat atât pe ei, cât și pe fanii lor.

FOTO: Lisa Jakub Instagram

De la întâlnire a lipsit și Sally Field, actrița care în film joacă rolul Mirandei Hillard. În această lună, Sally e într-un turneu de promovare a noii sale cărți, un volum autobiografic în care vorbește deschis despre o sumedenie de aspecte întunecate ale tinereții ei. 

„Sally e în turneu cu noua ei carte”, a confirmat și Brosnan, care l-a pomenit imediat pe marele Robin Williams, despre care are numai cuvinte de laudă. „Robin e în Rai și îi face pe îngeri să râdă”, a scris actorul pe Instagram, unde a postat o imagine și un filmuleț din timpul întâlnirii foștilor colegi de platou.

 

Ce fac azi actorii din Mrs. Doubtfire

Pierce Brosnan. A împlinit 65 de ani în luna mai și continuă să joace în filme. În 2016 a semnat producția thrillerului „IT”, în care a și jucat. În același an a fost distins cu premiul European Achievement in World Cinema din partea Academiei Europene de Film. În 2017 a jucat în serialul „The Son”, despre ascensiunea și declinul unei familii implicate în afaceri cu petrol.

În toamna lui 2017, Pierce Brosnan a apărut în Mamma Mia! Here we go again, continuarea peliculei de succes Mamma Mia! Tot în 2017 a jucat în thrillerul The Foreigner, alături de Jackie Chan. 
 

Lisa Jakub. În filmul Mrs. Doubtfire juca rolul Lydiei Hillard. Ea s-a lăsat de actorie în anul 2000, când a apărut în ultimul ei film – Double Frame. În vârstă de 39 de ani, canadianca s-a apucat de scris cărți și să predea lecții de yoga. Până acum a scris două cărți: You look like that girl (2015) și Not just me (2017).  

În 2001 s-a mutat în Virginia (SUA) și s-a căsătorit cu partenerul ei de-o viață, Jeremy Jones. Cei doi nu au copii. În cea de-a doua sa carte tratează problema anxietății, depresiei și atacurilor de panică, de care a suferit și ea în adolescență. Lisa a mărturisit că a reușit să treacă peste ele cu ajutorul cursurilor de yoga.

 

Matthew Lawrence. În vârstă de 38 de ani, Matthew a jucat rolul lui Chris Hillard în Mrs. Doubtfire. Nu a mai jucat într-un film artistic din 2016, însă e cunsocut publicului larg și pentru rolul lui Jack Hunter, din serialul Boy meets world. În 2004 s-a logodit cu actrița Heidi Muller, dar au întrerupt legătura în 2006. Din februarie 2017 are o relație cu dansatoarea Cheryl Burke, cu care s-a logodit în mai 2018.

Din 2017 cântă într-o trupă, pe care a fondat-o împreună cu frații lui, Andrew și Joey.

 

Mara Wilson. Actrița de 31 de ani, care în film joacă rolul Nataliei Hillard, s-a retras din actorie în 2013, susținând că „actoria nu e chiar așa de distractivă. Să faci mereu același lucru, până când, în viziunea regizorului, o faci bine”. La fel ca Lisa Jakub, Mara s-a îndreptat spre scris și a publicat până acum două cărți. 

La 12 ani, Mara a fost diagnosticată cu tulburare obsesiv compulsivă și s-a luptat ani la rând cu anxietatea și depresia. În 2015 s-a alăturat unei organizații non-profit care îi ajută pe tineri să treacă peste problemele lor mintale. 

FULLSCREEN
Actorii din Mrs. Doubtfire s-au reîntâlnit după 25 de ani de la premieră. Cine a fost marele absent
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO