Actorii din Patru nunți și-o înmormântare, reunire după 25 de ani. Cum arată Hugh Grant și Andie MacDowell

Actorii din Patru nunți și-o înmormântare, reunire după 25 de ani. Cum arată Hugh Grant și Andie MacDowell
Charles și Carrie din Patru nunți și-o înmormântare s-au întors. La 25 de ani de la lansarea filmului de succes, Hugh Grant și Andie MacDowell au apărut din nou împreună, pe micile ecrane, într-o continuare a peliculei din 1994.

Nunțile nu mai sunt ce-au fost odată, dar înmormântările nu s-au schimbat prea mult de-a lungul decenilor. Hugh Grant și Andie MacDowell joacă din nou împreună într-o continuare a filmului din 1994, distribuită de BBC. One Red Nose Day and a Wedding este titlul scurtmetrajului lansat weekendul trecut în Marea Britanie, care îi aduce pe micile ecrane pe 24 dintre actorii distribuiți în filmul original.

Printre ei se numără și Kristin Scott Thomas (Pacientul englez), Rowan Atkinson (Mr. Bean) și David Haig (West End).

De data aceasta, actorii din filmul original se reunesc pentru a participa la o nuntă ieșită din comun, între fiica lui Charles și a lui Carrie (Lily James) și fiica prietenei din tinerețe a lui Charles, Fiona (Kristin Scott Thomas). Nici Fiona nu a ajuns rău, ea fiind legată încă din finalul filmului din 1994 de prințul Charles la Marii Britanii.

Citește și: Hugh Grant, pentru prima dată la altar în viața reală. Cu cine s-a căsătorit la 57 de ani

Dintre actorii care au jucat în filmul 1994 doi lipsesc motivat din continuarea din 2019: Corin Redgrave, care a jucat rolul Hamish, a murit în 2010 după ce ani la rând a suferit de cancer de prostată; Charlotte Coleman, care a jucat rolul colegei de apartament a lui Charles – Scarlett, a murit în 2001, la doar 33 de ani, în urma unei crize de astm.

Hugh Grant (58 de ani) și Andie MacDowell (60 de ani) s-a reunit pentru aceste filmări cu o ocazie specială: Red Nose Day, un eveniment caritabil televizat organizat de fundația Comic Relief, care presupune strângerea de fonduri prin telefon pentru cauze sociale.

Ideea show-ului îi aparține cineastului britanic Richard Curtis, care a scris scenariul și a regizat filmul Patru nunți și-o înmormântare. Pelicula din 1994 a avut un succes fantastic la public. Cu un buget de 3,7 milioane de dolari, filmul a generat încasări de 245,7 milioane de dolari, în cinematografe.

Dacă e luni, e serialul VLAD. Doar la PRO TV

FULLSCREEN
Actorii din Patru nunți și-o înmormântare, reunire după 25 de ani. Cum arată Hugh Grant și Andie MacDowell
  • /



Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO