VIDEO | Adam Întunecatul a strâns fanii DC şi vedetele la avanpremiera exclusivă din Băneasa

VIDEO | Adam Întunecatul a strâns fanii DC şi vedetele la avanpremiera exclusivă din Băneasa
Citeste mai mult despre: adam intunecatul, baneasa, black adam,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Octombrie 2022
Data actualizare: 19 Octombrie 2022
Cea mai așteptată producție DC Comics menită să revouționeze genul filmelor cu supereroi, „Adam Întunecatul” („Black Adam”) cu Dwayne „The Rock” Johnson a strâns aplauzele zecilor de vedete prezente la avanpremiera exclusivă de marți, 18 octombrie 2022, de la un cinematograf dintr-un mall din zona de Nord a Capitalei.

În „Adam Întunecatul”, unul dintre cei mai iubiți actori ai momentului, Dwayne Johnson joacă rolul principal și devine antieroul preferat al fanilor universului DC, aducând pentru prima dată pe marele ecran povestea captivantă a originii personajului. 

La evenimentul de la Cineplexx au participat solişti în vogă precum Dorian Popa, Speak și Stefania, Lino Golden sau Amna, actori, sportivi, vedete de televiziune și radio precum Rareș Năstase, Daniel Pavel, Andra Marinescu, Vali Bărbulescu sau Otniela, creatorul de modă Alin Gălățescu și mult apreciatul critic de film Irina Margareta Nistor.   

„Adam Întunecatul a intrat într-adevăr pe radarul meu când eram foarte tânăr. Mi-au plăcut benzile desenate și am fost întotdeauna un copil DC. Am gravitat spre Adam Întunecatul pentru că era unul dintre puținii supereroi, ticăloși, antieroi – oricum ai vrea să-l cataloghezi – care avea pielea închisă la culoare și semăna cu mine. Adam Întunecatul este ceva care a făcut parte din ADN-ul meu și din sufletul meu de mulți, mulți ani”, povestește Dwayne Johnson.

În vechiul Kahndaq, lui Teth Adam i-au fost dăruite puterile absolute ale zeilor. După ce le-a folosit pentru a se răzbuna, a fost închis, devenind Adam Întunecatul. Aproape 5.000 de ani au trecut de atunci și Adam Întunecatul a trecut de la om, la mit, la legendă. Odată eliberat, forma sa unică de justiție, născută din furie, este contestată de eroii moderni care formează Societatea Justiției: Hawkman, Dr. Fate, Atom Smasher și Cyclone.

Alături de Dwayne Johnson joacă Aldis Hodge, în rolul lui Hawkman, Noah Centineo, ca Atom Smasher, Sarah Shahi, Marwan Kenzari, Quintessa Swindell, ca Cyclone, Bodhi Sabongui și Pierce Brosnan, în rolul Doctorului Fate.

Warner Bros. Pictures şi New Line Cinema prezintă o producție Seven Bucks/Flynn Co., un film de Jaume Collet-Serra, „Adam Întunecatul”. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment şi va avea premiera în cinematografele Cineplexx, dar şi din întreaga țară pe 21 octombrie 2022.

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies