Ana Ularu, distribuită într-un serial britanic alături de vedete din Urzeala tronurilor, Bohemian Rhapsody și The Sopranos

Ana Ularu, distribuită într-un serial britanic alături de vedete din Urzeala tronurilor, Bohemian Rhapsody și The Sopranos
Ana Ularu, distribuită în 7 din cele 8 episoade ale seriei Alex Rider. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 30 Octombrie 2019
Data actualizare: 30 Octombrie 2019
Ana Ularu, actrița din România care a avut privilegiul de a juca alături de Keanu Reeves, joacă într-o miniserie în care eroul principal e un soi de James Bond aflat încă în liceu.

Alex Rider este un serial cu 8 episoade inspirat de romanul Point Blanc al lui Anthony Horowitz. Ana Ularu, care joacă rolul Eva Stellenbosh, a fost distribuită în 7 din cele 8 episoade. Deocamdată, minseria are un singur defect: nu se știe când va fi lansată la TV, însă are toate elementele care o pot transforma într-un succes.

Recent, Ana Ularu a distribuit în social media un trailer al seriei, declarându-se mândră că face parte din acest proiect.

Distribuția este completată de tineri actori pe care i-ați mai văzut în filme ori seriale de mare succes. Primul nume care merită menționat este Brenock O’Connor, pe care îl știți din Urzeala tronurilor. Dacă nu vi-l amintiți, vă spunem că e puștiul care l-a înjunghiat pe Jon Snow, alături de alți răzvrătiți din Rondul de Noapte.

Citește și: Ana Ularu, actrita care a jucat cu Keanu Reeves, ne spune de ce nu trebuie sa ratam cel mai nou film romanesc

FOTO: Captură video HBO

Tot în Urzeala tronurilor a jucat și Stephen Dillane (Stannis Baratheon), care în seria Alex Rider apare într-un episod. 

John Crawley, din Bohemian Rhapsody, Vicky McClure, din Line of Duty, Ronke Adekoluejo, din Doctor Who, și Marli Siu, din The Sopranos, apar și ei în serialul britanic.

Citește și: Cine e actrița din România care joacă în cel mai longeviv serial din Marea Britanie

Alex Rider are la bază cele 11 cărți scrise de Anthony Horowitz, dar și filmul Alex Rider: Operation Stormbreaker, lansat în 2006. Miniseria din 2019 spune povestea unui adolescent normal, a cărui viață se schimbă complet după ce află că unchiul său spion a murit într-o misiune secretă, nu într-un accident de mașină cum știa el.

Otto Farrant, care a mai jucat în Război și Pace (2016) și The White Queen (2013), este puștiul Alex Rider care devine spion al MI6 pentru a rezolva cele mai complicate misiuni.

Vezi și VIDEO: Keanu Reeves și marea lui dragoste
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies