Angelina Jolie ar putea da lovitura cu un rol de supereroină. Cu cine negociază actrița

Angelina Jolie ar putea da lovitura cu un rol de supereroină. Cu cine negociază actrița
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Martie 2019
Deținătoarea premiului Oscar pentru rolul din Girl, Interrupted, este gata să facă marele pas în filmele cu supereori care domină clasamentele mondiale la încasări și la numărul de privitori. 

Universul Marvel pare la fel de nesfârșit ca și cel în care fiecare dintre noi e erou la el acasă și e pregătit să-i facă loc Angelinei Jolie. Actrița se află în negocieri pentru un rol principal în producția The Eternals, un film despre o echipă e eroi care primește misinea de a proteja planeta de noi amenințări.

Conform publicației Hollywood Reporter, Chloe Zhao a fost cooptată pentru a realiza regia acestui nou film marca Marvel, care e inspirat de personajele de benzi desenate create de Jack Kirby. Alături de Stan Lee și Steve Ditko, Jack Kirby este creatorul Universului Marvel, populat cu personaje cu puteri supranaturale, începând cu 1960.

Nu e clar ce rol va juca Angelina Jolie în acest film, întrucât reprezentanții Marvel nu au oferit detalii pe acest subiect. Însă, surse din jurul proiectului au declarat pentru publicația americană că filmul îl aduce în atenția fanilor seriei cu supereroi pe Ikaris (Icar), celebrul personaj din mitologia greacă, răpus de propria ambiție de a zbura deasupra norilor.

Mai mult, în cărțile de benzi desenate apare un personaj feminin pe nume Sersi, care s-ar potrivi cel mai bine actriței Angelina Jolie. Sersi, o făptură „aproape” nemuritoare, trăiește printre oameni și, în benzile desenate, face parte din trupa Răzbunătorilor (Avengers) între anii 1990 și 1994.

FOTO: imdb.com

The Eternals sunt, conform poveștii originale, ființe create de Celestials cu scopul de a proteja planeta Pământ. Ei intră într-un război cu alte creaturi, malefice, Deviants.

Premieră în Universul Marvel

Pentru prima dată în seria de filme inspirate de Marvel Comics, The Eternals va avea primul supererou gay. Conform publicației Collider, rolul personajului va fi jucat de un actor gay. În trecut, chiar și Angelina Jolie a avut o relație de acest tip, cu Jenny Shimizu, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale dramei „Foxfire”.

Main photo credit: wall.alphacoders.com   

FULLSCREEN
Angelina Jolie ar putea da lovitura cu un rol de supereroină. Cu cine negociază actrița
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO