Anunțul care i-a nemulțumit pe fani: „Gladiator” va avea o continuare cinematografică

Anunțul care i-a nemulțumit pe fani: bdquo;Gladiator  va avea o continuare cinematografică
Citeste mai mult despre: Gladiatorul, gladiator, Russel Crowe,
Data: 05 Noiembrie 2018
Site-ul purewow.com scrie că „Gladiator 2” va fi regizat de Ridley Scott, după un scenariu de Peter Craig. Printre proiectele cu care se laudă Craig se numără și „The Town", „12 Strong" și „The Hunger Games: Mockingjay".

Deși pare greu de crezut, Maximus, personajul lui Russel Crowe, va avea un rol esențial în această nouă poveste. Și, cum era de așteptat, fanii peliculei nu au fost încântați de această veste. 

Potrivit site-ului Deadline, acțiunea acestui nou film îl va avea în prim-plan pe Lucius, fiul Lucillei, personaj interpretat de Connie Nielsen. Lucius e nepotul lui Commodus, personajul lui Joaquin Phoenix, conducătorul roman care a fost ucis de Maximus. Prin urmare, chiar dacă personajul lui Russel Crowe a murit la finalul primului film, Lucius va fi influențat de acțiunile acestuia.

În acest moment nu se cunosc alte detalii despre lista actorilor care vor fi cooptați pentru această continuare sau momentul în care începe acțiunea filmului. 

Primul film al seriei a apărut în anul 2000 și a fost un succes atât de box office, cât și de critică. Pelicula a încasat la acea vreme aproximativ 400 de milioane de dolari la nivel global și a fost nominalizat la 11 Oscaruri. Russell Crowe a câştigat în 2001 un Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru prestaţia din "Gladiator".

De menționat că această continuare cinematografică îl va întoarce pe Ridley la filmele de epocă și acțiune, de la care a luat o pauză după „Exodus: Gods and Kings", apărut în 2014. 

Ridley Scott e cunoscut mai ales pentru pelicule precum „The Martian”, „Blade Runner” și „Alien”.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO