Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, reuniune după 34 de ani, pentru „Terminator 6”

Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, reuniune după 34 de ani, pentru bdquo;Terminator 6
Citeste mai mult despre: Arnold Scwarzenegger, Linda Hamilton,
Data: 27 Septembrie 2018
Arnold Schwarzenegger (71 de ani) și Linda Hamilton (62 de ani) s-au reîntâlnit pe platourile noului film, cel de-al șaselea din seria ”Terminator”.

Linda Hamilton a jucat pentru prima oară rolul Sarah Connor în filmul original al francizei ”Terminator”, care a fost lansat în anul 1984 și îl avea în distribuție pe fostul Mister Universe Arnold Schwarzenegger

Citește și: El are cea mai frumoasa iubita? Cum arata fiul lui Arnold Schwarzenegger la bratul unei blonde superbe

Acum, Linda Hamilton (62 de ani) s-a reîntâlnit cu starul filmelor de acțiune, ajuns și el la vârsta de 71 de ani, pe platourile de filmare a peliculei ”Terminator 6”, la care se lucrează din luna iunie a acestui an.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on

 

Linda a mai apărut și în sequel-ul ”Terminator 2: Judgment Day”, care a avut premiera în 1991, dar nu și în cel de-al treilea film al seriei, ”Terminator Salvation” (2009) - când s-a auzit doar vocea personajului Sarah Connor.

De curând, Arnold a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ei doi de la filmările pentru cel de-al doilea Terminator, alături de o imagine de acum, cei doi actori pozând în aceeași poziție.

Acesta a comentat sub fotografie: ”La mulți ani, draga mea prietenă Linda Hamilton. Una dintre actrițele mele favorite, foarte dură și o persoană cu adevărat minunată. Sunt fericit că ne întoarcem împreună”.

În noul film ”Terminator”, care va fi lansat în luna noiembrie a anului 2019, mai joacă tinerele speranțe Mackenzie Davis, Diego Boneta, Gabriel Luna și Natalia Reyes. 

Primul ”Terminator” a fost regizat de James Cameron, cu care Linda a fost căsătorită între anii 1997 și 1999. Pentru ”Terminator 6”, Cameron figurează ca producător.

Foto: Instagram, Getty
FULLSCREEN
Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, reuniune după 34 de ani, pentru „Terminator 6”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO