Ateliere de creație și filme la 15 lei, în acest weekend la cinema

Ateliere de creație și filme la 15 lei, în acest weekend la cinema
Citeste mai mult despre: film, cinema, cinematograf, filme,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Pregătirile pentru noul an școlar și sezonul de toamnă produc inevitabil multă agitație și oboseală atât pentru părinți, cât și pentru copiii lor. Însă cum pentru toate trebuie să existe un echilibru și tot atâtea momente de distracție, ultimul weekend de vacanță nu poate face excepție.  

Lanțul de cinematografe Cineplexx propune pentru sfârșitul de săptămână - 11 și 12 septembrie – activități dedicate pentru copii în toate cele cinci cinematografe ale sale: Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Cei mici vor fi întâmpinați cu un program antrenant care include animatori, ateliere de creație, premii surpriză și super animații pe toate gusturile.  

Atât sâmbătă, cât și duminică, începând cu ora 15:00, timp de două ore, copii și părinți sunt așteptați în foaierul cinematografelor să participe la atelierele de creație gratuite susținute de Cineplexx. În plus, aceștia vor avea de ales între filme de familie și animații noi precum: avanpremiera „Boss Baby: Afaceri de familie”, „Patrula Cățelușilor: Filmul”, „Luca”, „Croazieră în junglă” și multe altele, pentru care vor beneficia de prețuri reduse prin accesarea pachetelor  Family Pack.

Ca de obicei, întreaga familie se va bucura de vizionarea unui film pe marele ecran și de nelipsitul popcorn cald. De această dată, înainte de a intra la film, cei mici vor învăța să își confecționeze singuri obiecte originale, în timp ce părinții lor îi vor privi relaxați de pe margine. Astfel, sfârșitul de săptămână se va încheia cu o experiență de vizionare desăvârșită la cinema. 

„Este o bucurie să observăm că tot mai multe familii preferă să își petreacă parte din timpul liber văzând un film la cinema, cel puțin o dată pe săptămână. Investim permanent în acțiuni și oferte care să le răsplătească loialitatea. Prin această acțiune din 11 și 12 septembrie, dedicată copiilor, ne dorim să creăm pentru toți noi amintiri plăcute și câteva clipe de detașare chiar înainte de începerea școlii”, declară Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager Cineplexx România.  

Și un alt lanț de cinematografe a pregătit surprize pe 11 septembrie: de IMAX Day, te bucuri de un adevărat maraton cinematografic: cele mai bune șase filme ale momentului, la un preț special de 15 lei/bilet,  le poti viziona  pe cele mai mari ecrane curbate din țară, doar la Cinema City în București și Timișoara.

Filmele sunt  proiectate pe cel cele mai mari ecrane din ţară, un ecran având o suprafaţă de 336 de metri pătraţi, iar producțiile fiind transpuse într-o combinaţie armonioasă dintre imaginea strălucitoare, sunetul clar care te înconjoară de pretutindeni şi arhitectura specială a sălii de cinema.

Ziua IMAX se sărbătorește cu filmele „Croazieră în junglă”, „Reminiscențele trecutului”, „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă”, „Eliberează-l pe Guy”, „Shang-Chi și legenda celor zece inele” și „Fără zgomot 2”, la un preț unic de doar 15 lei pe film.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies