Au început filmările pentru filmul Fast and Furious 9. Ce actori fac parte din noua producție

Au început filmările pentru filmul Fast and Furious 9. Ce actori fac parte din noua producție
Citeste mai mult despre: Vin Diesel, Fast and Furious 9, filme, video,
Data: 25 Iunie 2019
Au început oficial filmările pentru partea a noua a celebrei francize, "Fast and Furious". 

Jucând rolul lui Dominic Toretto, care l-a făcut celebru în toată lumea, Vin Diesel alături de echipa Fast and Furious au revenit pe platourile de filmare cu noi povești spectaculoase și inamici pe măsură. Pentru realizarea celei de-a noua părți, regizorii au decis să filmeze anumite secvențe în Marea Britanie, mai exact în satul Hertfordshire. 

Citește și: Alina Pușcău, femeia care a refuzat să facă copii cu Vin Diesel, adevărul despre bărbații din viața ei

Bucurie mare pe platourile de filmare! Vin Diesel (51 ani) a postat un videoclip pe contul oficial de Instagram, alături de Michelle Rodriguez (40 ani): "Îți vine să crezi, Letty? Tocmai am terminat prima zi de filmare și totul este ca un miracol. Suntem recunoscători întregii echipe de producție și fiecărui om care a făcut parte din echipa aceasta, dar cel mai important vă mulțumim vouă, oamenilor care iubiți această franciză.", a spus Vin Diesel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Partea a noua a francizei vine cu noi modificări în cadrul echipei. Actorii Dwayne Jonhson (Hobbs) și Jason Statham (Deckard Shaw) nu vor juca probabil în noua serie  Fast and Furious. Totuși, în luna august producătorii au realizat un capitol separat al francizei numit,  Fast and Furious: Hobbs & Shaw. Chiar dacă Hobbs și Shaw au fost inanmici în Fast and Furious 7, de data aceasta cei doi își unesc forțele pentru a-l înfrânge pe antagonistul Brixton (Idris Elba).

Revenind la Fast and Furious 9, din producție mai fac parte actorii Tyrese Gibson (Roman Pearce), Ludacris ( Tej Parker), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Lucas Black (Sean Boswell). Un nume care a fost vehiculat în ultima perioada, a fost acela al lui John Cena, care probabil va fi personajul negativ al acestei părți. Fast and Furious 9 va fi lansat în anul 2020, pe 22 mai. 

FULLSCREEN
Au început filmările pentru filmul Fast and Furious 9. Ce actori fac parte din noua producție
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies