Augustin Viziru: „Fratele meu poate fi actor, eu nu pot să cânt”

Augustin Viziru: Fratele meu poate fi actor, eu nu pot să cânt
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Martie 2019
Data actualizare: 05 Septembrie 2019
Dacă e să-i datoreze cuiva primii pași în actorie, acela este fratele său. Augustin Viziru (38 de ani) vorbește frumos despre Lucian, cel care a lăsat baltă și muzica și actoria pentru a se dedica altor activități, mai puțin stresante.

Augustin Viziru joacă în cel mai nou film al lui Iura Luncașu – Faci sau Taci, proiect cinematografic în care au fost cooptați și „veterani” într-ale actoriei precum Monica Bîrlădeanu, dar și debutanți precum Sandra Izbașa și Gică Craioveanu.

La premiera de gală a peliculei, care a avut loc marți seară la un cinematograf din rețeaua Cinema City, Augustin Viziru ne-a povestit cum a debutat el în cinematografie, distribuit tot de Iura Luncașu.  

„Îmi amintesc perfect, ca și când ar fi fost ieri, pentru Lacrimi de iubire. Nu știam la ce să mă aștept, eu acolo am ajuns întâmplător. M-a dus frate-miu. Și am intrat într-o cameră separată cu Iura Luncașu, mi-a pus o cameră video în față și mi-a spus: Imaginează-ți că sunt o gagică, dă-te la ea! Am zis ce-am zis, după care am plecat acasă. A doua zi am primit un telefon: Felicitări, ai luat rolul”, spune Augustin Viziru.

FOTO: Augustin Viziru/Instagram

Conform scenariului, el trebuia să apară abia prin episodul 20 și pe la episodul 90 să moară. Numai că, scenariul s-a schimbat. El n-a mai murit în film și a fost păstrat până la sfârșitul serialului. Actorul spune că îi datorează lui Iura Luncașu întreaga sa carieră.

Augustin recunoaște că nu a avut niciodată talent la muzică, spre deosebire de fratele lui, care a fost capabil și să cânte, și să joace în filme.

„Muzica nu e stilul meu. Am încercat, trebuie să recunosc, de fapt fratele meu a încercat să-mi facă o trupă. N-am vrut sub nicio formă, dar a insistat, și când am văzut prima oară caseta cu mine am spart-o și i-am zis că dacă vreodată mă mai pune să cânt... îl omor. Eu nu pot să cânt, dar el poate să fie actor”, a spus Viziru, dezvăluind că toată lumea a fost impresionată de prestația lui din serialul Inimă de țigan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by augustin (@viziru) on

„Toată lumea îl percepea ca pe cumințelul industriei și a surprins acolo pe toată lumea”, s-a confesat actorul, dezvăluind că fratele său nu mai e interesat de viața publică. Lucian Viziru a urmat tradiția familiei, sportul, cu gândul să o ducă mai departe. Lucian s-a retras din lumina reflectoarelor și este antrenor de tenis.

În Faci sau Taci, Augustin Viziru face cuplu cu Levent Sali pentru a oferi cele mai amuzante replici din film. 

Levent Sali (stânga), Augustin Viziru și Bogdan Mălăele

În pelicula regizată de Iura Luncașu, Viziru este consilier șef al inspectorului șef al IGPR. Din această postură face eforturi disperate să agațe măcar una dintre cele șase fete pe care poliția și procuratura le antrenează pentru o misiune de infiltrare în fieful traficanților de carne vie. Încercările lui sunt sortite eșecului, fiindcă fetele sunt atrase de Levent Sali, consilierul consilierului.

„Levent Sali este nepotul meu în film, pentru că, așa cum se procedează la noi de multe ori, tragem nepoții pe lângă noi, îi angajăm și așa mai departe. Noi suntem comedia în toată povestea asta”, a dezvăluit actorul.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies