Avengers Endgame a avut premiera de gală. Recordurile de așteptat ale ultimului film din serie

Avengers Endgame a avut premiera de gală. Recordurile de așteptat ale ultimului film din serie
Final de capitol pentru gașca Răzbunătorilor, care își încheie misiunea în actuala formulă. Avengers Endgame a fost lansat oficial în cinematografe, iar luni noapte a avut premiera mondială peste Ocean.

Criticii se așteptau la un succes răsunător al ultimului film din seria Avengers încă din timpul filmărilor. După premiera mondială de gală care a avut loc luni noapte la Los Angeles, cei care au văzut filmul s-au declarat extaziați. 

Pelicula a întrecut toate așteptările și se preconizează că Endgame va stabili câteva recorduri greu de egalat pentru o producție cinematografică.

Evenimentul de gală a avut loc la Los Angeles Convention Center, un spațiu expozițional gigant folosit adesea pentru evenimente de acest gen. O sală de expoziție a fost complet modificată pentru amenajarea unei să de cinema uriașă. Peste 2.000 de oameni, invitați pe sprânceană, au participat la vizionarea de gală a ultimului film din seria Avengers.

Pe covorul roșu au fost prezenți toți actorii care joacă în film, în frunte cu Robert Downey jr, Scarlett Johansson, Brie Larson, Josh Brolin, Chris Evans și Chris Hemsworth.

Scarlett Johansson. FOTO: Getty Images

Criticii pot paria încă de pe acum că Avengers Endgame va bate recordul de încasări al precedentului film din serie, Avengers Infinity War (2 miliarde de dolari). 

E de așteptat ca Endgame să domine clasamentul box-office în weekendul lansării și să strângă cei mai mulți bani la nivel mondial în prima lună. În ultimii ani, filmele cu supereroi au fost cele mai apreciate de cinefilii din întreaga lume.

Citește și: Filmul Captain Marvel, încasări record în weekendul lansării. A depășit așteptările producătorilor

Totodată, scrie Hollywood Reporter, filmul va scrie o nouă filă în istoria Marvel datorită succesului pe care îl va înregistra în China. Artisan Gateway, o companie de consultanță de top din industria cinematografică, progozează încasări de 270 de milioane de dolari în cinematografele din China în cinci zile de proiecții.

Sebastian Stan. FOTO: Getty Images

Mai mult, specialiștii așteaptă ca Avengers Endgame să devină cel mai vizionat film american în China, cu încasări situate în jurul a 450 de milioane de dolari.

Filmul va ajunge oficial în cinematografele din China miercuri, cu două zile înainte de cele din SUA. Deja, cinefilii chinezi au rezervat bilete pentru primele proiecții în valoare de 90 de milioane de dolari.

Avengers Endgame va ajunge în România la 26 aprilie 2019, unde e așteptat cu același interes.

FULLSCREEN
Avengers Endgame a avut premiera de gală. Recordurile de așteptat ale ultimului film din serie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO