Bad Boys 3: primele imagini de la filmări. Martin Lawrence și Will Smith sunt băieți răi pe viață

Bad Boys 3: primele imagini de la filmări. Martin Lawrence și Will Smith sunt băieți răi pe viață
Autor: Dan L. Brumar
Data: 14 Februarie 2019
Partea a treia din seria Bad Boys se anunță a fi și mai explozivă decât celelalte două, iar starurile peliculei, Will Smith și Martin Lawrence, au anunțat că sunt în formă maximă.

Filmările la Bad Boys for Life au început la jumătatea lunii ianuarie, iar eroii celui de-al treilea film din serie sunt încântați că proiectul continuă. Martin Lawrence (53 de ani) și Will Smith (50 de ani) au oferit primele imagini de pe platourile de filmare, iar fanii sunt în extaz. 

Marcus Burnett și Mike Lowery revin în poliție, după 15 ani, însă de data aceasta sunt complet schimbați. Dacă Burnett (Martin Lawrence) e inspector de poliție, Lowery e un polițist aflat la criza vârstei de mijloc. Ei se reunesc pentru a aduce după gratii un lider de temut al unui cartel de droguri.

Filmările au început în Atlanta, iar cei doi actori principali au fost surprinși filmând momentul unei arestări. Dacă totul merge conform planului, filmul ar trebui să ajungă în cinematografe în ianuarie 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by КИНОТЕАТР ЕМЕЯН, ЯКУТСК (@emeyan_kino) on

Din distribuție mai fac parte Vanessa Hudgens (Spring Breakers), Alexander Ludwig (seria Vikingii) și Happy Anderson (Bird Box). Filmul are un buget considerabil mai mare decât celelalte două părți, mai ales că producătorii au fost nevoiți să le plătească un salariu uriaș celor doi actori-vedetă.

„Dacă e să facem o a treia parte din Bad Boys, după 15 ani, ar trebui să fie la un nivel superior”, declara la începutul acestui an Sandford Panitch, președintele Columbia Pictures.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA CUARTA PARED (@la_cuarta_pared) on


Panitch a spus că ideea de a face Bad Boys 3 a fost posibil doar fiindcă Smith și Lawrence au acceptat să fie distribuiți în rolurile principale. Fără ei, filmul nu ar fi avut rost.

Iată cum și-a anunțat Will Smith fanii că Bad Boys se întoarce pe marile ecrane!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✨All you need is Will Smith✨ (@willsmith_fan_) on


Primul film din serie a fost lansat în 1995 și a generat încasări de 141 de milioane de dolari la nivel mondial. Pelicula a fost regizată de Michael Bay și a purtat semnătura producătorilor Don Simpson și Jerry Bruckheimer.

Al doilea film din serie a fost scos în 2003 și a fost regizat de același Michael Bay, iar producător a rămas doar Jerry Bruckheimer. Pelicula a generat încasări de 273,3 milioane de dolari la nivel mondial, dar a fost catalogă un dezastru, având în vedere că bugetul de cheltuieli s-a ridicat la 130 de milioane de dolari.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO