Ben Affleck renunță la Batman

Ben Affleck renunță la Batman
Citeste mai mult despre: Ben Affleck, Batman,
Data: 31 Ianuarie 2019
Ben Affleck a anunțat că renunță la regia filmului „The Batman”, scrie Variety. 

Deadline scrie că Affleck va rămâne, însă, actorul principal și producătorul filmului. 

„Acest rol cere multă atenție, pasiune și cea mai bună interpretare. Am ajuns la concluzia că nu pot face ambele lucruri. (n.r. să regizeze și să joace).", a spus actorul.

Affleck l-a portrtetizat pe Batman în trei producții: Batman v. Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad și Justice League. 

Warner Bros a început deja să caute un regizor pentru The Batman. Pe lista scurtă de propuneri figurează și Matt Reeves, care a regizat Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes si War for the Planet of the Apes. 

Deocamdată filmul nu are o dată de lansare, dar va avea premiera, cel mai probabil, spre finalul anului. 

2018, un an plin de probleme pentru Affleck

TMZ și Daily Mail au scris că anul trecut ca actorul a fost internat într-o clinică de reabilitare din Los Angeles și că rudele acestuia au cerut ca Affleck să rămână acolo „o lungă perioadă de timp”. 

Actorul a fost dus la clinică de rudele sale și de fosta sa soție, Jennifer Garner. 

„Ben știa că are nevoie de ajutor și a mers de bunăvoie acolo. Toți apropiații lui știau că e alcoolic de foarte multă vreme și se vedea cu ochiul liber că starea lui se înrăutățea.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de site-ul TMZ.

TMZ mai scrie că Affleck (45 de ani) a decis să se interneze după „o săptămână nebună” în care s-a despărțit de iubita sa, producătorul TV Lindsay Shookus (38 de ani), și - succesiv - a petrecut noapte de noapte în cluburi alături de noua iubită, modelul Playboy Shauna Sexton, în vârstă de 22 de ani.

Vezi și:

„Lindsay voia o relație serioasă, iar Ben nu era încă pregătit să o ducă la altar. Lui Ben îi plac femeile frumoase și deștepte, dar totodată vrea să fie liber. De asta s-au despărțit, pentru că ea voia mai mult. Jennifer (n.r. fosta soție) avea o părere foarte bună despre Lindsay. În ceea ce o privește pe Shauna, lucrurile stau exact pe dos. Jennifer crede că Ben o folosește pe Shauna pentru a se răzbuna pe Lindsay și se teme că o tânără de 22 de ani, care mai e și model Playboy, nu va fi un exemplu pozitiv pentru copiii ei și ai lui Ben.”, au spus surse din anturajul actorului, citate de publicața britanică Daily Mail. 

Jennifer Garner și Ben Affleck încă nu și-au finalizat divorțul, mai scrie Daily Mail. Cei doi au fost căsătoriți 10 ani și au trei copii: Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și Samuel (6 ani).
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies