Beyonce face dezvăluiri emoționante despre Regele leu! „Este primul film Disney la care mi-au dat lacrimile…”

Beyonce face dezvăluiri emoționante despre Regele leu! bdquo;Este primul film Disney la care mi-au dat lacrimile hellip;
Citeste mai mult despre: Beyonce, film Disney, video,
Data: 17 Iulie 2019
Cu doar trei zile înainte ca noul film Disney să intre în cinematografe, Beyonce a oferit mai multe detalii legate de filmul regizat de Jon Favreau.

Cântăreața și actrița de 37 de ani, care o portretizează pe Nala în noua peliculă Disney, a spus în cadrul emisiunii ABC, la care a fost invitată, că filmul Regele leu a făcut-o să îi dea lacrimile.

„E atâta nostalgie pentru mine . Este primul film Disney care m-a făcut să plâng. A fost important pentru regizor ca Nala și ca celelalte personaje feminine să se implice direct în lupta ilustrată în film. Cred că asta este foarte interesant și real, deoarece, noi, femeile, suntem adevăratele luptătoare!” a declarat Beyonce.

Beyonce a vorbit și despre noul ei album Lion King. Acesta este inspirat din muzica africană. Cântăreața a ținut să menționeze și că important la albumul ei sunt cele ce ne învață țara mamă, nu doar faptul că acesta este inspirat din Africa.

Superstarul a vorbit și despre noul ei videoclip muzical intitulat Spirit, adăugând că „ideea de bază a clipului este de a arăta că Dumnezeu este ca un pictor și că frumusețea naturală nu are nevoie de niciun retuș artistic. Este despre frumusețea culorilor, a învățăturilor și a tradițiilor.”

Regele leu apare în cinematografe din 19 iulie și se așteaptă ca acesta să fie una dintre cele mai mari lovituri date de studiourile Disney. Rămâne de văzut, dacă acesta se va ridica la nivelul așteptărilor și dacă va reuși să ducă povestea mai departe povestea animată inițial înspre sfârșitul anilor `90.

Vezi și profil de celebritate - Beyonce

Foto: Profimedia, Getty Images

Articol scris de Mihai Constantinescu

FULLSCREEN
Beyonce face dezvăluiri emoționante despre Regele leu! „Este primul film Disney la care mi-au dat lacrimile…”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO