Bruce Willis, exploatat chiar de propria echipă? Știau că e bolnav, dar prezența lui în filme era profitabilă

Bruce Willis, exploatat chiar de propria echipă? Știau că e bolnav, dar prezența lui în filme era profitabilă
Citeste mai mult despre: Bruce Willis, afazie,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 01 Aprilie 2022
Data actualizare: 01 Aprilie 2022
Deși fanii de abia au aflat că Bruce Willis suferă de afazie, o boală care îi afacteaza grav vorbirea, anturajul său de la Hollywood știa că actorul are probleme. Cu toate că mai mulți oameni din lumea filmului și-au manifestat îngrijorarea față de Willis, acesta era în continuare solicitat la filmări, unde de abia mai putea rosti replicile. Echipa lui de management cerea să nu filmeze mai mult de 2 zile la fiecare proiect.

După ce și-a dat seama cât de gravă este situația, regizorul Mike Burns, care a lucrat cu Willis la filmul “Out of Death” a cerut ca replicile actorului să fie scurtate, simplificate, iar monologurile să fie eliminate.

Bruce Willis era plătit cu două milioane de dolari pentru numai 2 zile de muncă

Echipa de management a lui Bruce Willis ( printre care și o mulțime de agenți, care aveau de câștigat bani frumoși de pe urma prezenței actorului în filme)  aranja ca zilele de filmări să fie limitate la numai două. Nu mai mult de 8 ore pe zi, dar cel mai adesea stătea numai 4.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Oamenii cu care Willis filma și-au dat seama că actorul are o problemă. Se întrebau dacă este perfect conștient de ceea ce se petrece în jurul lui. 

Cei care au lucrat cu el în ultimii ani spun că nu mai era capabil să își memoreze replicile, iar în scenele de acțiune, mai ales cele în care trebuia să folosească arme, era înlocuit de o dublură. 

Unii dintre regizori i-au întrebat pe cei din echipa lui Willis care e starea acestuia de sănătate.

Jesse V. Johnson, care a regizat “White Elephant”, spune: “Oamenii lui mi-au zis că e fericit să fie acolo, dar că ar fi bine dacă am încheia filmările până la prânz și să îl lăsam să plece mai devreme”. 

Potrivit unor membri ai echipei de filmări, Willis ar fi zis: “Știu de ce sunteți voi aici, dar de ce sunt eu aici?”

“Cineva îi zicea o replică, iar el nu înțelegea ce înseamnă. Era teleghidat”, a mai spus un martor.

De ce îl voiau producatorii pe Bruce Willis în filme, desi momentul lui de glorie a apus

Nu numai echipa de management a lui Bruce Willis profita de pe urma prezenței acestuia în filme. Prestigiul lui Bruce Willis le era de folos și producătorilor de filme independente, cu buget redus. Cu Willis în distribuție, își puteau vinde filmele la nivel internațional. În ultimii ani, Willis a lucrat în principal pentru două companii de producție de film: Emmett/Furla Oasis din Los Angeles și 308 Entertainment Inc., o companie din Vancouver susținută de actorul și producătorul Corey Large, potrivit IMDb.com.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!