Când va fi lansat trailerul pentru ”Avengers 4”. Așteptarea a luat sfârșit

Când va fi lansat trailerul pentru Avengers 4 . Așteptarea a luat sfârșit
Citeste mai mult despre: Avengers 4, trailer,
Data publicarii: 03 Decembrie 2018
Data actualizare: 06 Decembrie 2018
Data de lansare a trailerului ”Avegers 4” tocmai a fost confirmată.

În aceasta dimineață, un al doilea trailer pentru ”Captain Marvel” a fost anunțat, iar mulți fani s-au arătat frustrați de această veste, pentru că sperau ca, în sfârșit, să audă vești despre trailerul pentru ”Avengers 4”, una dintre cele mai așteptate pelicule ale anului 2019.

Citește și: De ce nu a apărut Hulk în Avengers: Infinity War? Mark Ruffalo explică motivul

Cu toate acestea, așteptarea aproape a luat sfârșit, pentru că Disney tocmai a confirmat, indirect, că trailerul va fi lansat în cursul dimineții de miercuri, 5 decembrie.

La PRO TV in fiecare sambata din luna decembrie vezi seria „Omul de otel”

Un cont de Twitter, cu știri despre Captain Marvel, a scris ieri: ”#CaptainMarvel mâine și #Avengers4 miercuri. MULȚUMESC MARVEL. Fanii tăi adevărați îți mulțumesc! Ce săptămână”. 

Unul dintre fani a remarcat faptul că Asad Ayaz, președintele de marketing al companiei Disney, a dat like acestei postări. 

Editorul DisInsider Skyler Shuler a ținut să precizeze, pe aceeași rețea de socializare: ” Doar ca să clarific. Luni seara: Captain Marvel. Miercuri dimineața: Avengers 4. Twitter are nevoie de un buton de editare, lol”.

Anul trecut, trailerul ”Avengers Infinity War” s-a lansat în cadrul emisiunii ”Good Morning America”, care este parte a ABC News, deținută de Disney.

”Avengers 4” se va lansa în luna aprilie a anului viitor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies