Cauza morții actorului Bob Saget, dezvăluită de familie

Cauza morții actorului Bob Saget, dezvăluită de familie
Citeste mai mult despre: bob saget, actori, cauza mortii, filme, vedete,
Data publicarii: 10 Februarie 2022
Data actualizare: 10 Februarie 2022
Actorul Bob Saget a murit fulgerător pe 9 ianuarie în camera sa de hotel. Comedianul în vârstă de 65 de ani era cazat la The Ritz-Carlton Orlando, din Florida. 

Acum că avem concluziile finale din ancheta autorităților, am considerat că este potrivit ca fanii să audă aceste concluzii direct de la noi”, se arată în mesajul familiei lui Saget. „Autoritățile au stabilit că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian. Ei au ajuns la concluzia că s-a lovit din greșeală cu ceafa de ceva, nu s-a gândit la asta și s-a culcat.

În timp ce continuăm să plângem împreună, le cerem tuturor să-și amintească dragostea și râsul pe care Bob le-a adus acestei lumi și lecțiile pe care ni le-a oferit tuturor: să fim amabili cu toată lumea, să le spunem oamenilor dragi că îi iubim și să depășim momentele dificile cu îmbrățișări și râsete” a declarat familia sa, într-un comunicat, conform Daily Mail.

Rapoartele toxicologice făcute publice la scurt timp după dezvăluirea cauzei decesului au relevat faptul că actorul nu consumase alcool sau droguri înainte de incident.

Cu o seară înainte, actorul cunoscut mai ales pentru rolul său din sitcomul Full House (1980-1990), a susținut un spectacol la Ponte Vedra Concert Hall din Palm Valley, Florida și chiar a trimis pe Twitter un mesaj de apreciere pentru fanii săi. 

El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, susținând spectacole live și făcând oamenii să râdă”, a transmis familia actorului într-o declarație consemnată de site-ul Page Six.

Robert Lane Saget (17 mai 1956 - 9 ianuarie 2022) a fost un comedian, actor și prezentator de televiziune american. Serialul de televiziune „Full House”, produs de televiziunea ABC în perioada 1987-1994, l-a făcut celebru pe Bob Saget. În 2016, Netflix a lansat un spin-off al sitcomului „Full House”. În serial au jucat toți actorii din vechea producție, mai puțin celebrele surori gemene, Olsen Mary-Kate şi Ashley.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies