Ce au făcut Charlize Theron și Tom Hardy în timpul filmărilor la ”Mad Max”

Ce au făcut Charlize Theron și Tom Hardy în timpul filmărilor la  Mad Max
Citeste mai mult despre: Charlize Theron, Mad Max, Tom Hardy,
Data: 15 Mai 2020
La cinci ani de la lansarea peliculei ”Mad Max: Fury Road”, Charlize Theron (44 de ani) a postat în premieră câteva imagini de culise de la filmările ”chinuitoare” din Namibia. 

La acea vreme, actrița de origine sud-africană tocmai devenise mămică, iar printre fotografiile pe care le-a împărtășit se află și una în care își ține bebelușul în brațe, într-o pauză de filmare. 

Citește și

Citește și: Charlize Theron explică de ce niciun bărbat nu rezistă alături de ea: ”Pot fi o iubită enervantă”

”Am descoperit unele dintre momentele mele favorite din spatele camerelor de vederi”, a scris actrița drept comentariu la imaginile de pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Recent, atât Charlize Theron și Tom Hardy, considerați unii dintre cei mai sexy actori din lume, au mărturisit că nu s-au înțeles deloc bine pe platourile de filmare. De altfel, la acel moment, despre aceștia s-a scris că s-au lovit cu capul în gură, în toiul filmărilor. 

Charlize a dezvăluit că, la acea vreme, nu a realizat câtă presiune simțea Tom, care a preluat legendarul rol de la Mel Gibson. 

”Privind retrospectiv, nu am avut suficientă empatie pentru a înțelege cu adevărat ceea ce a simțit el când a pășit pe urmele lui Mel Gibson”, a declarat actrița pentru The Times. ”Trebuie să fi fost înspăimântător!”.

”Cred că, din cauza mea, am ridicat un zid protector între noi în loc să ne spunem: Știu că greu pentru tine, e greu și pentru mine, așa că hai să fim drăguți unul cu altul. Într-un mod ciudat, am funcționat exact ca și personajele noastre: totul s-a redus la supraviețuire”. 

Foto: Getty, Profimediaimages.ro

Oraşul în care oamenii circulă cu tancul - Trending Review cu Daragiu - Episodul 29

FULLSCREEN
Ce au făcut Charlize Theron și Tom Hardy în timpul filmărilor la ”Mad Max”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies