Ce reacție au avut jurnaliștii care au vizionat în avanpremieră Avatar: The Way of Water. ”Prea copleșitor!”

Ce reacție au avut jurnaliștii care au vizionat în avanpremieră Avatar: The Way of Water. Prea copleșitor!
Citeste mai mult despre: Avatar: The Way of water, Premiera,
Data publicarii: 07 Decembrie 2022
Data actualizare: 07 Decembrie 2022
Jurnaliști din Statele Unite și Marea Britanie au avut oportunitatea să vadă, în avanpremieră, mult-așteptatul film ”Avatar: The Way of Water”. 

Sequel-ul filmului din 2009 ”Avatar”, regizat de James Cameron, a avut o vizionare pentru presă în America, dar și una la Londra, pentru jurnaliștii britanici. 

Deși recenziile pentru tot filmul sunt interzise până pe 13 decembrie, criticii s-au grăbit să laude pelicula lui James Cameron. Filmul este în lucru de când primul”Avatar” a spart toate recordurile la box office, cu încasări de 2,9 miliarde de dolari pe plan internațional. 

Mike Ryan de la Uproxx: ”Încerc să nu folosesc hiperbole, dar nu am mai văzut ceva de genul ăsta din punct de vedere vizual. Este copleșitor. Poate prea copleșitor”

Yolando Machado, de la Entertainment Weekly: ”Regia este impecabilă. Filmul este o minune a tehnologiei. Trebuie să mergeți la baie înainte”, a precizat jurnalistul, referindu-se la faptul că filmul durează trei ore și 12 minute, cu 29 de minute mai mult decât primul ”Avatar”.

Perri Nemiroff de la Collider: ”Efectele vizuale sunt uluitoare. Dar ceea ce mi-a plăcut cel mai mult este că efectele tehnice nu fac decât să potențeze personajele și conturarea acelei lumi”.

Jeff Nelson de la CheatSheet: ”Este definiția epicului”. 

În cinematografele din România, noua producție a regizorului James Cameron va rula din 16 decembrie.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!