Cel mai scump scurtmetraj din istorie, cu Robert de Niro și Leonardo DiCaprio, a costat 70 de milioane $

Cel mai scump scurtmetraj din istorie, cu Robert de Niro și Leonardo DiCaprio, a costat 70 de milioane $
Robert de Niro și Leonardo DiCaprio au încasat o sumă uriașă pentru o muncă de două zile. FOTO: Getty
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Ianuarie 2020
Data actualizare: 27 Ianuarie 2020
Dacă nu știați, și filmele se fac la comandă pentru a fi prezentate unui public restrâns. Cel mai scump scurtmetraj din istorie a fost lansat în 2015 și avea o distribuție de milioane.

Robert de Niro, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Martin Scorsese au jucat într-un film de 15 minute, lansat în 2015. The Audition spune povestea a doi actori, Robert de Niro și Leonardo DiCaprio în persoană, care concurează pentru a obține un rol principal într-un film regizat de Scorsese. 

Filmul, care a costat nu mai puțin de 70 de milioane de dolari, a fost făcut la comanda managerilor unui lanț de cazinouri și hoteluri din Macau și Manila. Deși s-a dorit a fi unul de promovare a cazinourilor, scurtmetrajul nici nu pomenea numele lanțului de lux.

Lansarea a avut loc în decembrie 2015, la inaugurarea Studio City Casino and Resort din Macau (China), eveniment la care au participat și actorii principali. 

Fiecare dintre ei ar fi fost plătit cu câte 13 milioane de dolari, adică 866.000 de dolari pentru fiecare minut, scrie celebritynetworth.com. Filmările au durat doar două zile, iar montajul nu a fost o prea mare bătaie de cap.

The Audition urma să fie proiectat a Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie 2015, dar evenimentul a fost anulat din cauza unor „probleme tehnice”.   

Citește și: Cel mai prost film făcut vreodată rulează în cinematografele din SUA la 15 ani de la lansarea oficială

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Leonardo DiCaprio
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies