• PRO TV
  • Cele mai așteptate filme ale anului 2019

Cele mai așteptate filme ale anului 2019

Cele mai așteptate filme ale anului 2019

”Avengers End Game” și ”Frozen 2” se numără printre cele mai așteptate pelicule care vor debuta pe marile ecrane în anul care tocmai a început.

Iată o listă a filmelor care fac deja furori printre fani și care vor avea premiera în perioada următoare.

 

Citește și: Zece lucruri pe care nu le știai despre Brie Larson, care e Captain Marvel în filmul cu același nume

Captain Marvel

Cu acțiunea situată în anii 90, ”Captain Marvel” este povestea lui Carol Danvers (interpretată de Brie Larson) și a modului în care aceasta devine una dintre cele mai puternice ființe din Univers, în timp ce Pământul este prins în mijlocul unul război între două rase extraterestre.

Bazat pe personajul din benzile desenate Marvel din 1968, filmul este ”o aventură nou-nouță dintr-o perioadă inedită în istoria universului Marvel”, conform unui comunicat de presă.

”Captain Marvel” se va lansa pe marile ecrane în  luna martie.

Toy Story 4

În cea de-a patra parte a francizei Disney, Woody, Buzz Lightyear și restul personajelor binecunoscute vor primi în mijlocul lor un prieten nou, pe nume Forky. Tim Allen și Tom Hanks se întorc pentru a-și împrumuta vocea personajelor principale.

Pelicula Disney Pixar va avea premiera pe 21 iunie, la aproape 24 de ani de la debutul filmului original ”Toy Story”.

Frozen 2

Filmul de animație este continuarea megasuccesului din 2013 ”Frozen”. Pelicula va urmări aventurile Elsei (Indina Menzel) și a surorii sale, Anna (Kristen Bell). Jennifer Lee, unul dintre regizorii producției, a declarat pentru Variety că ”Frozen 2” va fi ”mai bun, mai spectaculos” decât originalul: ”O să se întâmple departe de ținutul Arendelle”. Lee a adăugat că fanii trebuie să se aștepte la multe momente muzicale, ”Frozen 2” având deja patru cântece noi. 

Rocketman

Mult-așteptatul "Rocketman" spune povestea lui Elton John, interpretat aici de actorul galez Taron Egerton (cunoscut mai ales din filmele ”Kingsman”). Distribuția este completată de Richard Madden și Bryce Dallas Howard, iar regia este semnată de Dexter Fletcher. Fanii legendei pop vor putea urmări unele dintre cele mai importante momente din viața lui Elton John începând cu luna mai, când filmul se va lansa în cinematografe.

Avengers: Endgame

Cel de-al patrulea film ”Avengers” face deja istorie, trailerul ”"Avengers: Endgame" înregistrând un număr record de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

”Mulțumim celor mai tari fani din lume pentru trailerul cu cele mai multe vizualizări din istorie: 289 milioane în 24 de ore”, au scris pe Twitter studiourile Marvel.

Regizat de Anthony Russo și Joe Russo, “Avengers: Endgame” va fi lansat pe marele ecran în luna aprilie.

Dumbo

Excentricul Tim Burton este regizorul remake-ului filmului ”Dumbo”, lansat pentru prima oară în cinematografe în 1941. Detaliile despre această nouă peliculă, care se înscrie în seria filmelor Disney live-action, sunt ținute încă secrete. În rolurile principale joacă Eva Green, Colin Farrell și Michael Keaton.

Producția Disney va fi lansată în luna martie a acestui an.

The Lion King

Un alt film clasic Disney are parte, în 2019, de un remake live action, beneficiind de vocile actorilor Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Donald Glover și James Earl Jones.

Rogen va fi vocea lui Pumbaa, Ejiofor va fi vocea lui Scar, Glover va fi Simba, iar James Earl Jones se va întoarce drept vocea lui Mufasa.

Regizat de Jon Favreau, “The Lion King” va avea premiera în luna iulie.

“Star Wars: Episode IX”

Pelicula, scrisă și regizată de J.J. Abrams, va beneficia de apariția lui Carrie Fisher, în rolul Leia Organa, în ciuda faptului că actrița a murit anul trecut. Mark Hamill și Anthony Daniels, care au dat viață personajelor Luke Skywalker și, respectiv, C-3PO, se vor afla și în această peliculă, alături de Billy Dee Williams, care îl va portretiza din nou pe Lando Calrissian.

”Am iubit-o cu disperare pe Carrie Fisher”, a declarat regizorul J.J. Abrams. ”Nu am putut să găsim o concluzie satisfăcătoare pentru saga Skywalker fără ea. Nu vom distribui niciodată o altă actriță în locul ei, nici nu vom folosi un personaj CG. Cu ajutorul fiicei sale, Billie, am găsit o cale de a o onora pe Carrie în rolul Leia, folosind imagini inedite filmate pentru Episode VII”, a adăugat regizorul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni