Cele mai bune filme pe care le poți vedea la PRO TV. "Green Hornet" sau "The Losers" sunt doar câteva dintre ele

Cele mai bune filme pe care le poți vedea la PRO TV.  Green Hornet  sau  The Losers  sunt doar câteva dintre ele
Autor: Ionela Lupu
Data: 23 Aprilie 2020
În acest weekend, PRO TV aduce în casele dumneavoastră o serie de filme pe care trebuie să le vedeți negreșit.

Dacă tot suntem nevoiți să stăm în casă, noi vă propunem să vă ocupați timpul liber pe care îl aveți cu o serie de filme pe care nu trebuie să le ratați în acest weekend. 

Așadar, vă prezentăm mai jos lista cu peliculel pe care le veți putea urmări în acest weekend doar la PRO TV. 

 

Citește și

Sâmbătă - de la 20:00 - War: Un asasin nemilos (regia: Philip G. Atwellcu: Devon Aoki, Jason Statham, Jet Li, John Lone) 

După ce partenerul sau, Tom Wynne, și familia lui sunt omorâți de periculosul asasin Rogue, răzbunarea devine o obsesie pentru agentul FBI Jack Crawford, a cărui viață se transformă într-un coșmar din cauza remușcărilor.Rogue iese din ascunzătoare pentru a-și regla conturile cu mafia chinezească și bandele Yakuza, moment propice pentru o confruntare finală între nelegiuit și agent. Când Rogue și Jack ajung față în față, importante detalii din trecutul lor ies la iveală.

Sâmbătă - de la 21:45 -  Green Hornet: Viespea verde (regia: Michel Gondry cu: Seth Rogen, Cameron Diaz, Jay Chou) 

În comedia de mare acțiune 3D a lui Michel Gondry, Viespea verde, Britt Reid (Seth Rogen) este fiul celui mai mare magnat media din Los Angeles, care duce o existență fără griji, având că singură preocupare distracția - până când tatăl său (Tom Wilkinson) moare în mod misterios, lăsându-i moștenire lui Britt vastul său imperiu media.

Împreună cu noul său prieten, Kato (Jay Chou), unul dintre angajații teribil de inventivi ai tatălui său, Britt are, pentru prima dată în viață, șansa de a face ceva bun: să lupte împotriva tâlharilor și a lumii interlope. Ei decid să se deghizeze pentru a se infiltra în mediile de infractori. Astfel, ei încalcă legea, pentru că în final să o apere. Britt devine justițiarul The Green Hornet (Viespea verde) care, alături de Kato, face ordine pe străzile orașului.

Duminică - de la 20:30 - Homefront: Orașul fără legi (regia: Gary Fleder cu: Jason Statham, Wynona Ryder)

Statham este Phil Broker, un fost agent de la divizia antidrog și, în același timp, un tip dedicat familiei sale. Pentru a scăpa de trecutul violent, Broker se mută împreună cu fetița lui într-un orășel aparent liniștit, în care legea este dictată după bunul plac al unui cartel de traficanți de droguri.

Când viața fiicei lui este pusă în pericol, Broker este forțat să intre în acțiune și să ia măsuri pentru a-l opri pe șeful grupării mafiote, Gator Bodine (James Franco), un bărbat fără scrupule și cu vicii periculoase.

Duminică - de la 21:45 - The Losers – Fraierii  ( Regia Sylvain White cu Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Zoe Saldana) 

O poveste explozivă de mare acțiune despre trădare și răzbunare, “The Losers” se focalizează pe membrii unei unități din Forțele Speciale, trimiși în jungla boliviană într-o misiune de cercetare și nimicire. Dar grupa formată din—Clay, Jensen, Roque, Pooch și Cougar—va afla în curând că membrii ei au devenit pe negândite victimele unei acțiuni de trădare, inițiată de un inamic extrem de periculos din interior, cunoscut sub numele de Max.


SURSA FOTO: IMDB/ CINEMAGIA

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies