Cele mai recente fotografii cu Macaulay Culkin! Cum arată Kevin din „Singur acasă” în prezent

Cele mai recente fotografii cu Macaulay Culkin! Cum arată Kevin din bdquo;Singur acasă  în prezent
Autor: Iulian Ioncea
Data: 10 Decembrie 2020
A fost idolul unei planete, însă problemele din viața personală și dependențele l-au făcut să dispară din viața publică. Ajuns la 40 de ani, numele lui Macaulay Culkin este din nou pe buzelele tuturor, deoarece în perioada Crăciunului lumea se uită an de an la „Singur acasă”.

Rolul care l-a consacrat pe Macaulay Culkin este, fără doar și poate, cel al lui Kevin McCallister din „Singur acasă”, iar acest personaj l-a urmărit toată viața pe actor.

Citește și

Chiar dacă nu mai este atât de prezent în spațiul public, Macaulay Culkin este în continuare urmărit de paparazzi, iar cele mai recente fotografii în care el apare au fost realizate pe 13 octombrie, în Los Angeles (SUA).

În imaginile făcute publice de Profimedia Images, cel recunoscut drept Kevin din „Singur acasă” se plimbă alături de iubita lui, Brenda Song, dar și de cele două animale pe care ei le au, un cățel și o pisică.

Primul film din seria „Singur acasă” a fost difuzat sâmbătă, 5 decembrie 2020, de la ora 20:00, iar următorul film, „Singur acasă: Pierdut în New York”, va fi pe 12 decembrie 2020, tot de la ora 20:00. „Singur acasă 3”, cu Alex D. Linz în rol principal, va fi difuzat pe 19 decembrie 2020, de la aceeași oră, 20:00.

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

FULLSCREEN
Cele mai recente fotografii cu Macaulay Culkin! Cum arată Kevin din „Singur acasă” în prezent
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies