Charlize Theron, de nerecunoscut! Prin ce transformare a trecut frumoasa actriță

Charlize Theron, de nerecunoscut! Prin ce transformare a trecut frumoasa actriță
Citeste mai mult despre: Charlize Theron, Bombshell,
Data: 23 August 2019
Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie joacă în pelicula ”Bombshell”, care intră în culisele scandalului de hărțuire sexuală de la Fox News.

În trecut, Charlize a interpretat rolul unei criminale în serie - pentru care a și fost recompensată cu un Oscar - așa că nu mai surprinde pe nimeni transformarea fizică prin care a trecut pentru a interpreta rolul jurnalistei Megyn Kelly. 

Citește și: Transformare spectaculoasa pentru Charlize Theron. Cum arata actrita dupa ce s-a ingrasat peste 15 kg

În trailerul ”Bombshell”, care se concentrează pe scandalul de hărțuire sexuală în care a fost implicat Roger Ailes de la Fox News, din perspectiva femeilor care lucrau acolo, Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie apar în scena liftului, iar Theron este, practic, de nerecunoscut.

Pentru acest rol, Charlize a avut nevoie de o multitudine de modificări la nivelul feței, astfel încât să semene cât mai bine cu jurnalista Megyn Kelly. 

Regizat de Jay Roach, după un scenariu de Charles Randolph, filmul spune povestea lui Kelly (Theron) și a lui Gretchen Carlson (Nicole Kidman), care i-au intentat proces lui Ailes în 2016, susținând că au fost concediate pentru că i-au respins avansurile sexuale, dar și a personajului fictiv Kayla Pospisil (Margot Robbie).

“Bombshell”, care va ajunge pe marile ecrane în luna decembrie a anului 2019, îi mai are în distribuție pe John Lithgow (în rolul lui Roger Ailes), Malcolm McDowell (în rolul lui Rupert Murdoch), Connie Britton, Allison Janney, Mark Duplass, Alice Eve și Rob Delaney.

Vezi și: Profil de celebritate - Charlize Theron


 

FULLSCREEN
Charlize Theron, de nerecunoscut! Prin ce transformare a trecut frumoasa actriță
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO