Cine e actrița care a eclipsat-o pe Angelina Jolie la încasări în 2018. E o mare bătăușă

Cine e actrița care a eclipsat-o pe Angelina Jolie la încasări în 2018. E o mare bătăușă
Autor: Dan Brumar
Data: 17 August 2018
Angelina Jolie a strâns o sumă fabuloasă din prestația ei în filmul Maleficent 2, însă nu o depășește la încasări pe altă actriță care a câștigat cu 50% mai mult în 2018.

Cu 28 de milioane de dolari în conturi în acest an, Angelina Jolie nu se mai poate plânge că fostul soț nu-i plătește pensie alimentară pe măsura așteptărilor ei. Însă, locul 1 în topul celor mai plătite actrițe în acest an e ocupat de Scarlett Johansson, cu încasări amețitoare din prestația ei din seria Avengers. Rolul „Văduvei Negre” din pelicula Marvel i-a adus lui Scarlett venituri de 40,5 milioane de dolari într-un singur an, sumă de patru ori mai mare decât cea câștigată în 2017.

Prestația ei din seria Avengers a fost atât de convingătoare, încât actrița va fi distribuită și în următorul film din serie, programat în 2019. Anul viitor are promis un salariu fabulos, care se ridică la 25 de milioane de dolari. Această cifră va deveni cea mai mare sumă plătită vreodată unei actrițe pentru un singur rol. Topul celor mai plătite actrițe în perioada 1 iunie 2017 – 1 iunie 2018 a fost întocmit de Forbes, clasament în care Angelina Jolie se regăsește pe poziția a doua.


Angelina Jolie revine în topul celor mai plătite actrițe din lume, grație prestației sale din Maleficent 2. Conform revistei care a contabilizat încasările din ultimul an al celor mai în vogă actrițe, Jolie s-a ales cu 28 de milioane de dolari în perioada amintită. Cu toate acestea, actrița a deschis un nou proces împotriva fostului soț, Brad Pitt, pe care l-a acuzat că nu a plătit destui bani pentru pensia alimentară cu care este dator.

În replică, Pitt a afirmat că Angelina exagerează și că, de fapt, el i-a oferit cu împrumut 8 milioane de dolari pentru a-și putea achita o casă. Cât privește datoria sa față de copiii lor, actorul a replicat că s-a achitat onorabil, vărsând în conturile fostei soții nu mai puțin de 1,6 milioane de dolari, de la deschiderea procedurii de divorț (2016) și până azi.


Pe locul trei în topul celor mai plătite actrițe de la Hollywood se află o altă fostă soție a lui Brad Pitt. Jennifer Aniston a încasat 19,5 milioane de dolari, în ciuda faptului că în ultimul an a avut o singură apariție pe marile ecrane – The Yellow Birds.

Conform Forbes, Aniston și-a completat veniturile cu o serie de contracte bănoase semnate în scop publicitar cu două companii de renume.

Clasamentul celor mai bine plătite actrițe este completat de Jennifer Lawrence (18 milioane de dolari), Reese Witherspoon (16,5 milioane de dolari), Mila Kunis (16 milioane de dolari) și Julia Roberts (13 milioane de dolari).

FULLSCREEN
Cine e actrița care a eclipsat-o pe Angelina Jolie la încasări în 2018. E o mare bătăușă
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO