Cine e actrița care o va juca pe Prințesa Diana în serialul The Crown

Cine e actrița care o va juca pe Prințesa Diana în serialul The Crown
Autor: Dan Brumar
Data: 10 Aprilie 2019
O actriță de 23 de ani din Marea Britanie, care a debutat în cinematografie cu un scurtmetraj în anul 2018, a fost distribuită în rolul Prințesei Diana în tinerețe.

Emma Corrin o va juca pe Diana Spencer, tânăra viitoare Lady Di a Casei Regale Britanice. Reprezentanții echipei de producție a serialului The Crown au anunțat că Emma a fost distribuită în serial începând cu al patrulea sezon. Serialul, care în prezent se află la sezonul doi, a debutat pe micile ecrane în noiembrie 2016.

Serialul, produs de Netflix, urmărește viața actualei regine a Marii Britanii, Elisabeta a doua, dar și intrigile din interiorul Familiei Regale.

„Am fost atrasă de acest show încă de la primul episod, iar acum, știind că mă alătur acestei familii de actori, incredibil de talentată, mi se pare ireal. Prințesa Diana a fost o legendă, iar efectul ei în lume a rămas profund și inspirator. A mi se acorda această șansă, de a o explora cu ajutorul scenariului lui Peter Morgan, este cea mai grozavă oportunitate și mă voi strădui să-i fac dreptate prințesei”, a scris tânăra actriță pe contul ei de Instagram.

Citește și: „Prințesa Diana nu ar fi trebui să moară în acel accident”. Cine spune asta

„Emma este un talent strălucitor, care ne-a captivat imediat ce a venit la noi pentru rolul Dianei Spencer. Având și frumusețea, și inocența tinerei Diana, ea are, de asemenea, din plin, varietatea și complexitatea de a portretiza o femeie extraordinară care a ajuns, dintr-o adolescentă anonimă, cea mai reprezentativă femeie a generației sale”, a spus Peter Morgan, creatorul serialului, conform Hollywood Reporter.

Pe marile ecrane, Emma Corrin își va face debutul în drama istorică Misbehavior, care spune povestea unui grup de femei din cadrul Mișcării de Eliberare a Femeilor care urmărește să saboteze concursul Miss World 1970, de la Londra. Aici joacă rolul unei concurente, Miss Africa de Sud – Jillian Jessup.

Totodată, pe micile ecrane, Emma Corrin a fost distribuită în serialul Pennyworth, creat de Warner Bros, o serie despre viața majordomului Alfred Pennyworth.

FULLSCREEN
Cine e actrița care o va juca pe Prințesa Diana în serialul The Crown
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO