Cine e eroina din The Nun, actrița căreia i s-a spus că nu are nicio șansă la Hollywood

Cine e eroina din The Nun, actrița căreia i s-a spus că nu are nicio șansă la Hollywood
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Septembrie 2018
Data actualizare: 13 Septembrie 2018
The Nun/Călugătița, horror-ul filmat în întregime în România, face senzație în cinematografe, la doar o săptămână de la lansarea oficială. Spectaculoasă este și evoluția actriței care o interpretează pe călugărița diabolică. 

Bonnie Aarons (39 de ani) a debutat în cinematografie în 1994, în comedia romantică Exit to Eden, unde a interpretat un rol minuscul, de prostituată. Până la acel rol, a avut apariții scurte în reclame și scurtmetraje filmate în Europa, descurajată de toată lumea că Hollywood e o pălărie prea mare petru ea. Din cauza nasului ei extrem de pronunțat, a fost sfătuită să renunțe la joaca ei de-a actoria. Totuși, Exit to Eden a fost punctul de plecare al unei cariere care a crescut de la un an la altul. Peste ani, tocmai înfățișarea ei, considerată deloc telegenică, va deveni atuul lui Bonnie Aarons.

În 2001 este distribuită în Mulholland Drive și The Princess Diaries (apoi în The Princess Diaires 2). Deși a avut o apariție extrem de scurtă în Mulholland Drive, acel film a fost ca o revelație pentru regizorii și producătorii de filme horror, care au identificat-o imediat cu acest gen. În ultimii 20 de ani, Bonnie Aarons a jucat preponderent în pelicule horror, iar acest lucru n-ar trebui să îngrozească pe nimeni.

Un adevărat salt în cariera ei a însemnat franciza The Conjuring, unde i s-a atribuit rolul demonului Valak. Prestația ei a fost atât de apreciată, încât seria Conjuring a beneficiat de o continuare firească – The Nun – în care Bonnie Aarons are rol central. Filmul explorează un nou colț întunecat al universului The Conjuring (Trăind printre demoni) creat de James Wan. The Nun își concentrează atenția asupra demonului Valak, întrupat de această dată într-o călugăriță care și-a făcut simțită prezența malefică și în The Conjuring 2.

Care e povestea din The Nun

În pelicula regizată Corin Hardy, o tânără călugăriţă dintr-o mânăstire din Transilvania a comis păcatul capital de a-şi lua viaţa. Biserica trebuie să stabilească dacă pământul a rămas sfânt sau răul a învăluit Abația Cârța. Pentru a rezolva dificila situaţie, Vaticanul cere ajutorul Părintelui Burke, un preot din Philadelphia şi unul dintre puţinii care au abilităţile necesare de a testa validitatea miracolelor şi a fenomenelor întunecate. În ciuda propriilor rezerve, Părintele Burke se dedică misiunii sale. 

Pentru a se pregăti, scoate de la naftalină setul din Al Doilea Război Mondial ce conţine uneltele sale spirituale: apă sfinţită, un medalion de argint în formă de cruce, un crucifix şi o Biblie, apoi porneşte către nesigurul drum care îl aşteaptă. La instrucţiunile Vaticanului, cea care îl însoţeşte în misiune pe Părintele Burke este măicuţa Irene, o tânără aflată în noviciat la Spitalul Sfântul Vincent din Anglia.

Vedeți trailerul mai jos!

 

„Filmele horror sunt bune pentru sănătate”

Într-un interviu acordat înainte de premiera filmului IT (2017), Bonnie Aarons vorbea despre efectele benefice ale filmelor horror asupra sănătății: „Filmele de groază chiar sunt bune pentru sănătatea oamenilor. Ai parte de multă adrenalină… mulți oameni mi-au spus că filmele horror i-au ajutat să iasă din depresie, iar asta e datorită adrenalinei descărcate”, a spus Bonnie Aarons.

Deși e asociată adesea cu roluri diabolice din filme horror, Bonnie a avut și apariții din afara acestui gen. Un exemplu este seria The Princess Diaries, unde a primit rolul baronesei Joy von Troken, un personaj malefic din țara fictivă Genovia care complotează împotriva prințesei Mia, pentru a o împiedica să urce pe tron. 

Când nu se află pe platourile de filmare, Bonnie Aarons lucrează uneori la vlogul ei, unde postează filmulețe realizate cu ajutorul prietenilor. Se pare că în ultimii doi ani a fost prea ocupată cu cinematografia, fiindcă nu s-a mai preocupat de vlog.

Discreția e cuvântul de ordine pentru Bonnie Aarons

Bonnie Aarons nu a împărtășit nimănui dacă este căsătorită sau singură. Mai mult decât atât, actrița nu a fost niciodată văzută la brațul vreunui bărbat. Deși e o fire discretă, un amănunt cât de mic tot i-ar fi scăpat în social media. Eroina din The Nun are și o soră al cărei nume nu e prea bucuroasă să-l dezvăluie nimănui. Se putea mai înfricoșător de atât?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies