Cine este doamna Thor, care va apărea alături de Chris Hemsworth în "Thor 4"

Cine este doamna Thor, care va apărea alături de Chris Hemsworth în  Thor 4
Autor: Ionela Lupu
Data: 22 Iulie 2019
Natalie Portman, actrița americană nominalizată la Premiul Oscar pentru rolul din pelicula "Closer", a confirmat întoarcerea în distribuția celui de-al patrulea film "Thor":Love and Thunder. 

Potrivit publicației americane BBC, actrița Natalie Portman se va întoarce în distribuția seriei "Thor". Aceasta va juca rolul unei versiuni feminine a super-eroului principal. 

Cei de la Marvel Studios au anunțat, în cadrul convenției Comic-Con de la San Diego, lista filmelor pe care le vor lansa până în 2020.

Printre acestea se numără: Black Widow", cu Scarlett Johansson în rolul principal,"Doctor Strange" şi "The Eternals", cu Angelina Jolie şi Richard Madden.  Evenimentul a marcat, de asemenea, anunuțul în ceea ce privește întoarcerea lui Natalie Portman în distribuție. 
 "Mă simt destul de bine. Întotdeauna am avut o mică invidie a ciocanului", a spus Portman în timp ce regizorul i-a înmânat cunoscutul obiect din "Thor". 

Chris Hemsworth și Tessa Thompson vor face parte , de asemenea, în distribuția filmului. Filmul Thor: Love and Thunder" va fi  regizat Taika Waititi și lansat în cinematografe în luna noiembrie a anului 2021.

Sursă foto: Getty 

Vezi și: Top 3 Celebrități care urăsc social media

FULLSCREEN
O actriță celebră revine în distribuția "Thor" în rolul unei versiuni feminine a super eroului. Despre cine este vorba
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO