Cine va fi următorul Captain America? Actorul care tocmai s-a dat de gol

Cine va fi următorul Captain America? Actorul care tocmai s-a dat de gol
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Noiembrie 2018
Seria Avengers nu moare odată cu Chris Evans, actor care nu și-a înnoit contractul cu studiourile Marvel pentru un nou film. Așa că, rolul Căpitanului America va fi distribuit altui actor care abia așteaptă să culeagă laurii din postura de supererou.

Fanii peliculelor Captain America și Avengers ar putea fi dezamăgiți să afle cine este înlocuitorul lui Chris Evans. Deși anunțul oficial nu a fost făcut, lăsând încă loc de interpretări, luptătorul WWE John Cena s-a dat de gol cu o postare pe Instagram. Wrestler, cântăreț hip-hop și actor în producții în care trebuie să-și arate mușchii, John Cena a postat pe rețeauau socială o fotografie cu scutul lui Captain America. Zgâriat în cinci locuri, scutul ar putea însemna „ne vedem în Avengers 5”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Cena (@johncena) on


Postarea sa nu e însoțită de nicio descriere, însă a fost comentată intens de mii de fani ai luptătorului WWE. După mesajele lăsate de internuți pe contul său de Instagram îți poți da seama că nu sunt atât de încântați de viitorul pe care Marvel l-a prevăzut personajului Captain America.

„Nu poți să-l înlocuiești pe Chris Evans în rolul Captain America”

„Va fi omul invizibil”

„Nu, nu face asta!

„Asta înseamnă că n-o să-l mai vedem niciodată pe Căpitanul America”

Citește și: Sebastian Stan va avea propriul serial produs de Marvel, după modelul Daredevil
 

FOTO: John Cena Facebook


Chris Evans pleacă după Avengers 4

Nu se știe cu certitudine cine va fi următorul Captain America, însă e cert că o serie de staruri vor spune adio francizei Avengers după următorul film. Printre ei se numără Rober Downey jr (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Pratt (Peter Jason Quill - Gardienii Galaxiei), Tom Hiddleston (Loki), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jeremy Renner (Hawkeye), Mark Ruffalo (Hulk) și Chris Evans (Captain America).

Luna trecută, Evans a postat chiar și un mesaj pe Twitter, din care le-a dat de înțeles fanilor că Avengers 4 va fi ultima sa apariție în rolul Căpitanului America.

La sfârșitul filmărilor realizate pentru pelicula Avengers 4, Chris Evans a vrut să clarifice mesajul de la începutul lunii octombrie. El nu a confirmat, dar nici nu a infirmat că se va retrage. „Indiferent de cum se va sfârși Avengers 4, aș fi transmis pe Twitter același mesaj. Această ultimă zi a filmărilor a fost foarte emoționantă și punctul culminant a aproape zece ani de filmare și 22 de filme turnate. Sunt niște emoții pe care nu credeam că le pot experimenta vreodată. Și am considerat că e potrivit să împărtășesc această recunoștință. Știu că mesajul meu a avut un efect de undă, dar nu vreau nici să confirm, nici să infirm ceva”, a spus actorul, conform Daily Mail.

FULLSCREEN
Cine va fi următorul Captain America? Actorul care tocmai s-a dat de gol
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies