VIDEO Cinema la tine acasă: filme care au dominat box-office-ul, în acest weekend la PRO TV

VIDEO Cinema la tine acasă: filme care au dominat box-office-ul, în acest weekend la PRO TV
Citeste mai mult despre: filme, filme protv,
Data: 27 Septembrie 2018
Ce-ar fi viaţa fără ceva acţiune, fără puţină comedie sau chiar şi fără un pic de dramă? Ai parte de toate în weekendul acesta şi tot ce trebuie să faci e sa rămâi pe PRO TV, unde ai filme de TOP. 

Vineri, la ora 23:00 va arătăm…Jaful perfect!

Recomandam puternic şi călduros să nu încercaţi asta acasă (adică la altul acasă),  dar filmul merită văzut! Cu Woody Harrelson şi  Michael Caine în rolurile principale, spune povestea unui grup de magicieni geniali autointitulaţi  “Cei patru cavaleri”. În timpul numeroaselor spectacole cei patru îşi perfecţionează jafurile ingenioase, iar câştigurile obţinute în mod ilegal le oferă spectatorilor fideli. Aşa că e interesant să deveniţi şi voi (tele)spectatorii lor.

Sâmbătă, la ora 20:00, eşti Furios şi iute în viteza a 5-a

Avem din nou o cursă nebună cu o miză uriaşă şi îi avem iar pe Vin Diesel și Paul Walker, care de data asta conduc o echipă formată din toate starurile care au jucat în filmele anterioare ale francizei clădite pe viteză - Fast Five. Un film care îţi dă porţia de adrenalină pe tot weekendul şi care arată clar de ce seria are atâta succes în toată lumea.

Sâmbătă, la 22: 45, fii şi tu cu ochii pe Lunetistul american


 
Inspirat din fapte reale, filmul “Lunetistul American” dezvaluie o poveste cutremurătoare şi emoţionantă. Clint Eastwood arată din nou că are talent şi viziune şi ca regizor, iar Bradley Cooper intră magistral în rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militară a S. U. A. Chis a fost supranumit “Legenda” din motive pe care le veţi descoperi-şi care sigur vă vor impresiona dacă urmariţi filmul.

Duminică, la 22:15 ai parte de o PREMIERĂ: Noi suntem familia Miller

David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri care îşi câştigă existenţa vânzând iarbă unor oameni de afaceri şi unor casnice plictisite, dar niciodată copiilor. Deci, ce ar putea merge rău? Cam totul la un moment dat! Atât de rau ca David e nevoit sa îşi creeze din senin o familie-cu tot cu nevastă şi copii. Asta ca să intrpducă în State din Mexic p cantitate foarte mare de marijuana, ca sa scape de datorii şi ca să scape cu viaţă.

Vizionare plăcută şi un weekend de top!

Sursă FOTO Getty
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO