Cineplexx a inaugurat pe 16 septembrie cel de-al cincilea cinematograf la Târgu-Mureș

Cineplexx a inaugurat pe 16 septembrie cel de-al cincilea cinematograf la Târgu-Mureș
Citeste mai mult despre: cinematograf, cineplexx, film,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 17 Septembrie 2020
Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală. 

Prin respectarea planului de expansiune inițial, Cineplexx își demonstrează din nou angajamentul, perseverența și devotamentul față de investițiile asumate în România în această perioadă incertă care vine după cea mai mare criză din istoria industriei cinematografice mondiale, provocată de pandemie.

Citește și

Christof Papousek, Managing Partner și Chief Financial Officer la Cineplexx International declară: „Prin recenta investiție de la Târgu-Mureș ne dorim să arătăm că avem deplină încredere în statul român și în potențialul de creștere al pieței de cinema. Intenția noastră este să continuăm cu investițiile și dezvoltarea lanțului de cinematografe în ciuda acestei perioade extrem de dificile pe care o traversăm. În același timp, realizarea planurilor noastre atrage de la sine multiple beneficii pentru economia de stat, creează noi locuri de muncă și va spori semnificativ calitatea experienței cinematografice pentru iubitorii de filme”

„Parteneriatul strategic cu dezvoltatorul NEPI ROCKASTLE este extrem de important pentru noi și suntem onorați că ne aflăm pe lista principalelor servicii oferite de mallurile din portofoliu, aducând vizitatorilor săi cea mai avansată tehnologie cinematografică disponibilă în țară”, relatează Harry Antonopoulos, Managing Director al Cineplexx România și Grecia. 

La deschiderea de miercuri seara, 16 septembrie, domnul Christof Papousek, Managing Partner și Chief Financial Officer la Cineplexx International împreună cu reprezentanții Cineplexx Romania și-au întâmpinat cu bucurie partenerii, au făcut cunoștință cu primii spectatori și au stat de vorbă cu jurnaliștii din oraș. Într-un cadru privat, urmând normele de siguranță, invitații au aflat care sunt avantajele sistemelor tehnologice din dotare, au testat scaunele personalizate și, la finalul serii, au vizionat în avanpremieră mult așteptatul film „Tenet” în sala Dolby Atmos alături de alți spectatori entuziaști. 

Cea de-a cincea locație din portofoliul național, situată în cadrul Shopping City Târgu-Mureș, are 5 săli cu o capacitate totală de 676 de locuri, iar ca dotări cinematograful este echipat cu Dolby Atmos și RealD, completate de confortul sporit dat de scaunele de piele reglabile Deluxe, Premium, dar și a perechilor de scaune duble Love Box și Love Seats. 

Printre premierele cinematografice incluse în program se numără: „Tenet”, „După ce ne-am certat” – subtitrat în limba română sau dublat în maghiară sau „Noii Mutanți”.  

Mai mult decât atât, Cineplexx Târgu-Mureș își va întâmpina spectatorii în primul weekend, 19 și 20 septembrie, cu o promoție de neratat de doar 8 lei per bilet cu popcorn și suc gratuite pentru o selecție variată de filme de familie, printre care se numără „Jumanji”, „Tot înainte”, „Cenușăreasa” și altele. Campania de weekend este disponibilă în toate cinematografele Cineplexx: Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mure.

Vezi și: CONCURS MASKED SINGER ROMÂNIA - Ghicește vedeta din spatele măștii
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies