Codin Maticiuc și Matei Dima anunță casting pentru Miami Bici 2: ‘Suntem în pregătiri’

Codin Maticiuc și Matei Dima anunță casting pentru Miami Bici 2: lsquo;Suntem în pregătiri rsquo;
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 16 Ianuarie 2023
Data actualizare: 16 Ianuarie 2023
Una dintre cele mai de succes comedii românești din ultimii 30 de ani, „Miami Bici”, va avea o continuare. Codin Maticiuc și Matei Dima au anunțat startul castingului pentru partea a doua a filmului. Cum puteți ajunge în distribuție.

Lansată la debutul pandemiei de Covid, comedia Miami Bici a stabilit un record de audiență în cinematografe. Peste 135.000 de români au fost să vadă filmul regizat de Jesus del Cerro (VLAD) în weekendul de lansare.

Acum, Codin Maticiuc și Matei Dima (BRomania) au anunțat că sunt în căutare de actori și figuranți pentru partea a doua a filmului.

Salutare, oameni buni! Suntem în pregătiri cu filmul Miami Bici 2 așa că vă anunțăm următoarele:

Dacă vreți să jucați în acest film vă rugăm să lăsați un DM pe paginile filmului @miami.bici și veți fi contactați dacă consideram că vă potriviți - ATENȚIE vor avea prioritate cei care locuiesc în Los Angeles pentru că vom filma 90% din film acolo. Mesajul trebuie să fie scurt: experienta filmări (dacă nu, scrieți doar nu) câteva poze și unde locuiți”, au anunțat cei doi.

Filmul Miami Bici a avut încasări totale de 11,6 milioane de lei (2,36 de milioane de euro), la o prezență de 550.000 de spectatori. Filmul cu Matei Dima și Codin Maticiuc este pe locul 2 în topul celor mai de succes filme românești din toate timpurile, la capitolul încasări. Vezi AICI cine e pe locul 1!

Au fost două ingrediente mari și late, fiecare cu subcomponentele lor puternice: o comedie, zic eu, bună și marketing bun. Au mai fost filme comice și foarte comice, dar n-au avut marketingul ăsta”, spunea Codin Maticiuc despre rețeta succesului lui Miami Bici.

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!