Comedia “Oh, Ramona!” văzută de un sfert de milion de oameni

Comedia  Oh, Ramona!  văzută de un sfert de milion de oameni
Data: 22 Martie 2019
”Oh, Ramona!”, prima producție românească ajunsă vreodată la încasări de peste un milion de dolari atinge, după doar cinci săptămâni în cinematografele românești, peste un sfert de million de spectatori.

Cu un total de 250.907 de spectatori, potrivit cifrelor publicate de cinemagia.ro, comedia ”Oh, Ramona!”, regizată de Cristina Jacob este de departe lider în încasările din box office-ul românesc.

Succesul filmului și publicul din România sunt apreciate de tot cast-ul internațional al filmului.  

 Aggy K. Adams care o interpretează pe celebra Ramona declară: “Este minunat tot ce se întâmplă în România cu filmul "Oh, Ramona". Am avut parte de cel mai frumos public și vă mulțumesc pe calea asta pentru toate mesajele. Este primul meu rol principal și sunt extrem de mândră de rezultat. Mulțumesc, Cristina Jacob pentru tot. Mulțumesc vouă că ați mers în număr atât de mare la film, sunt foarte recunoscătoare.”   

 De cealaltă parte Anemona, interpretată de actriță Holly Horne spune: “Sunt norocoasă că am avut șansa să joc rolul Anemonei și că fac parte dintr-o producție de așa mare succes. Mulțumesc, România pentru extraordinara primire.”  

 Bogdan Iancu adaugă: “250000 de oameni. Dacă stau să mă gândesc, n-am văzut în viața mea atâtea zero-uri. Vă mulțumesc enorm pentru tot sprijinul acordat, pentru că veniți în continuare la film cu inima deschisă. Toată situația asta este overwhelming pentru mine și nu pot decât să mă simt mândru de ceea ce am realizat împreună.” 

 Adromenda Godfrey își arată de asemenea entuziasmul față de publicul român: “Sunt atât de încântată să fac parte din fenomenul “Oh, Ramona!”. Mi-a plăcut enorm să joc personajul Alfred, mama lui Andrei, și e minunat că atât de mulți oameni vin să ne privească și să se distreze la cinema! Este fantastic că “Oh, Ramona!” este atât de iubit de public. Mulțumesc tuturor că ați venit să-l urmăriti!” 

 A fost o experiență minunată să fiu parte din acest film. Cred că atât cartea, cât și filmul au avut un impact enorm asupra unei întregi generații din România și sper că impactul va continuă să existe și pentru generațiile viitoare. Deși petrec cel mai mult timp în Londra, cu sigurantă voi continua să mă întorc în România pentru ospitalitatea și bunătatea cu care am fost întâmpinați în timpul filmărilor.”, mărturisește Basil Eidenbenz, cel care l-a interpretat pe Alin. 

 "Mă bucur că am ajuns prin personajul meu, Silviu, la o audiență atât de mare. România a fost extrem de primitoare cu mine. M-am distrat la filmări și am avut parte de cea mai tare perioadă din viața mea. Mulțumesc întregii echipe", completează Leonard Boudreau, actorul care-l joacă pe Silviu. 

 Melanie Ebanks de asemenea mulțumește publicului: “Wow, este uimitor câți oameni au ieșit să vadă Oh, Ramona! Vă mulțumesc tuturor celor care si-au făcut timp pentru a susține acest film. Asta înseamnă mult pentru noi toți.”

FULLSCREEN
Comedia “Oh, Ramona!” văzută de un sfert de milion de oameni
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO