Comedia spumoasă „Miami Bici” ajunge în weekend în toate cinematografele din România

Comedia spumoasă bdquo;Miami Bici  ajunge în weekend în toate cinematografele din România
Citeste mai mult despre: Miami Bici, Codin Maticiuc,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 21 Februarie 2020
„Miami Bici”, filmul de comedie românesc, produs de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, ajunge weekendul acesta în cinematografele din toată țara.

Situațiile controversate, replicile pline de umor de calitate îmbinate cu cadrele exotice, locațiile exclusiviste și acțiunea în stil american, creează o comedie savuroasă, care ține publicul în suspans până la final.

Citește și

Firul narativ comic al filmului prezintă „visul american” și urmărește povestea a doi băieți români săraci, Bilă (Matei Dima) și Piciu (Codin Maticiuc), care se hotărăsc să călătorească la Miami, pentru a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, ei  intră într-o mulțime de situații complicate, pe care încearcă să le resolve cum știu ei mai bine.

Din distribuție fac parte atât cunoscuți actori români precum Matei Dima, Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, Matei Dima, cât și actori străini precum Arami Malaise, Chloe Malaise și Rene Toledo Jr. 

Premiera de gală a filmului de comedie „Miami Bici” a avut loc pe 17 februarie, la Grand Cinema Băneasa, unde peste 1000 de vedete, oameni de televiziune, actori, artiști și prieteni apropiați ai producătorilor au vizionat pentru prima dată scenele inedite, filmate în proporție de 80% în Statele Unite. 

„Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. 

FULLSCREEN
Comedia spumoasă „Miami Bici” ajunge în weekend în toate cinematografele din România
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies