Crăciunul te prinde la PRO CINEMA! Ce filme de colecție puteți viziona în noaptea de Ajun

Crăciunul te prinde la PRO CINEMA! Ce filme de colecție puteți viziona în noaptea de Ajun
Citeste mai mult despre: Pro Cinema, Craciun, filme, filme de Craciun,
Data: 19 Decembrie 2018
Respiră şi relaxează-te cu 3 seri de film alături de cine vrei tu! Crăciunul te prinde la PRO CINEMA.  

De săptămâni întregi aşteptăm aceste zile speciale. Ne înghesuim în trafic, stăm la cozi în magazine să aducem bucurie ca Moşul secret al cuiva, introducem în casă, pe furiş, pachete de toate mărimile şi formele posibile. Ne dorim multe şi de acest Crăciun. Să fie ca-n basme! Totul să iasă bine! Dar să nu uităm ce e mai important: contează doar iubirea şi liniştea pe care le primim de Craciun. Contează cât râdem şi cât ne bucurăm. Iar pentru asta există filmele de sărbătoare la PRO CINEMA. Crăciunul te prinde la PROCINEMA pe 24 dec., la ora 20:30, cu "Ho, ho, Ho" 

Ho Ho Ho este primul film românesc de Crăciun apărut vreoodată şi îl are pe Ștefan Bănică în rolul principal. Povestea e una de suflet: Horațiu, un băiețel de 8 ani care încă mai crede în Moș Crăciun, primește drept cadou de Sărbători o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală se transformă însă într-o adevarată aventură în momentul în care copilul se pierde de mama sa. Iar ceea ce putea fi o poveste îngrozitoare, se dovedeşte un eveniment care aduce miracole neaşteaptate. 

Crăciunul te prinde la PROCINEMA pe  25 dec, la ora 20:30, cu "Ho, ho, ho 2"

Ho Ho Ho 2: O loterie de familie este un film românesc de Crăciun regizat de Jesús del Cerro. În rolurile principale joacă actorii Andreea Marin, Dragoș Bucur și Patricia Poslusnic.

Filmul o prezintă pe Ema (Patricia Poslusnic), un copil care încă mai crede că visurile pot deveni realitate. Ea locuiește într-un orfelinat condus de Ioana (Andreea Bănică), o femeie rea căreia nu-i plac copii. Într-o zi, în timp ce fata se joacă în curtea orfelinatului împreună cu prietenii săi, găsește un bilet de loterie. Vestea bună este că biletul e câștigător al potului cel mare, dar, din păcate, doar un adult poate revendica premiul, iar termenul limită expiră într-o săptămână. Din moment ce nu poate avea încredere în nimeni, decide să fugă din orfelinat pentru a găsi familia ideală care s-o adopte și astfel să încaseze cecul. Prietenii ei și Vlad (Dragoş Bucur), un ofițer de poliție, o ajută în această aventură. În acest fel Ema își dă seama care este adevărata semnificație a familiei și a prieteniei.

Crăciunul te prinde la PROCINEMA pe  26 dec, la ora 20:30, cu "Marea cursă de Crăciun" 

Marea cursă de Crăciun (denumire originală Arthur Christmas) este un film britanico-american, de animație pe calculator, Vocile sunt ale unor actori celebri precum James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Bill Nighy, Imelda Staunton și Ashley Jensen. Acțiunea are loc la Polul Nord,  iar scenariul prezintă povestea lui Arthur Christmas, fiul lui Moș Crăciun, care trebuie să împlinească o misiune până în dimineața Crăciunului. 

Crăciunul te prinde PRO CINEMA, unde ai sărbători fericite!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO