Cum arată acum Brendan Fraser, starul din ”George, trăsnitul junglei”

Cum arată acum Brendan Fraser, starul din  George, trăsnitul junglei
Citeste mai mult despre: Brendan Fraser, george, trasnitul junglei,
Data: 23 Octombrie 2019
Fanii comediei de aventuri ”George of the Jungle”, din 1997, își aduc aminte cât de atrăgător era Brendan Fraser în rolul principal.

Fraser este, în film, un tânăr adoptat de o primată inteligentă după ce avionul lui se prăbușește în jungla africană. Acesta a jucat alături de Leslie Mann (Ursula Stanhope), o blondă din „lumea civilizată”, de care personajul lui se îndrăgostește în film.

Pentru acest rol, Fraser a avut parte de șase luni de antrenament intens înainte de începerea filmărilor. Actorul avea sesiuni zilnice la sala de forță, unde petrecea ore bune pentru a-și mări masa musculară, urmând, în același timp, o dietă strictă, bogată în proteine și fără prea mulți carbohidrați. 

La ora actuală, fizicul său de invidat a rămas doar o amintire. La 49 de ani, acesta s-a îngrășat mult și nu mai seamănă nici pe departe cu personajul care l-a consacrat.

O imagine cu Fraser, pe plajă, în Barbados, arătând de nerecunoscut, a făcut înconjurul lumii datorită rețelelor sociale, fanii criticându-i look-ul neglijent. Ulterior, actorul a ținut să explice de ce s-a îngrășat atât de mult, mărturisind că anumite probleme medicale l-au împiedicat să mai facă sport ca înainte.

Acesta a suferit, în ultimii ani, operații multiple, inclusiv o laminectomie, o procedură menită să îndepărteze presiunea din zona coloanei vertebrale.

 

Foto: Getty, Facebook

FULLSCREEN
Cum arată acum starul din ”George, trăsnitul junglei”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO