Cum arată astăzi băiețelul din „Charlie şi fabrica de ciocolată”. Freddie Highmore este un tânăr foarte chipeș

Cum arată astăzi băiețelul din bdquo;Charlie şi fabrica de ciocolată . Freddie Highmore este un tânăr foarte chipeș
Citeste mai mult despre: Freddie Highmore, filme, vedete,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
Freddie Highmore și-a făcut debutul în cinematografie la o vârstă fragedă. Înfățișarea expresivă și talentul actoricesc l-au ajutat să obțină roluri importante în filme de familie și de aventuri. 

Freddie Highmore a devenit foarte cunoscut în urma unor filme memorabile, urmărite și astăzi cu mare interes atât de copii, cât și de părinți.

A jucat alături de Johnny Depp în „Finding Neverland” (2004) și în „Charlie and the Chocolate Factory” (2005). De asemenea, nu putem uita de prestația sa din „August Rush” (2007), unde joacă rolul unui copil înzestrat cu un talent artistic nemaipomenit. 

Freddie Highmore are acum 29 de ani și este un tânăr foarte simpatic. Actorul se bucură în continuare de succes la Hollywood. 

Serialul în care joacă rolul principal - „Doctorul cel bun” este foarte îndrăgit de public. Premiera sezonului 5 va avea loc pe 27 septembrie, la postul american ABC și pe platforma de streaming hulu.com.

În film, personajul principal Shauny, jucat de Highmore, are autism și inteligența unui savant. El a visat de mic să fie doctor. Odată ajuns pe holurile spitalului St. Bonaventure, va avea de dus o luptă grea pentru a-și îndeplini visul și pentru a salva vieți, o luptă cu scepticismul și cu prejudecățile colegilor și membrilor consiliului de administrație al spitalului.

Sursă foto: Getty Images, Instagram, Facebook/ Freddie Highmore
Vezi și: 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies