Cum arată doamna cu porumbei din ”Singur acasă 2” la 28 de ani de la lansare. Poze recente cu Brenda Fricker

Cum arată doamna cu porumbei din  Singur acasă 2  la 28 de ani de la lansare. Poze recente cu Brenda Fricker
Data publicarii: 10 Decembrie 2020
Data actualizare: 10 Decembrie 2020
A doua parte din seria filmelor ”Singur acasă” aduce în prim plan noi personaje, dar și noi peripeții prin care trec Kevin și familia acestuia, de această dată în New York. 

Au trecut 28 de ani de când a fost lansată partea a doua din seria ”Singur acasă”, iar filmul reușeste să impresioneze și acum, continuarea peripețiilor lui Kevin transformându-se într-un clasic.

Unul dintre personajele care dau farmec filmului este și doamna cu porumbei din Parcul Central, cea care reușeste încă din primele minute ale filmului să-l sperie pe Kevin. Îmbrăcată precum un om al străzii, mereu înconjurată de porumbei, aceasta se dovedește a fi o femeie cu suflet care, în momentul oportun, ajunge să-l ajute și să-l scape pe Kevin din mâna celor doi tâlhari.

Personajul a fost adus la viață de actrița Brenda Fricker (75 de ani), actriță care a apărut în numeroase filme cunoscute și care în 1990 a devenit prima femeie din Irlanda care a câștigat un Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar datorită interpretării din "My Left Foot".

Nascută în Dublin, Brenda și-a început cariera ca jurnalist la Irish Times, însă la 19 ani și-a îndreptat atenția spre actorie, deși trecerea s-a produs "din întâmplare", așa cum avea să mărturisească aceasta peste ani.

La începutul anului, Brenda Fricker a fost fotografiată de paparazzi în timp ce se îndrepta se platoul unui show TV la care a participat. 

Vezi și: Papanși fierți și papanași prăjiți

FULLSCREEN
Cum arată doamna cu porumbei din ”Singur acasă 2” la 28 de ani de la lansare. Poze recente cu Brenda Fricker
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies