Cum arată noul costum al lui Captain America în ”Avengers 4”

Cum arată noul costum al lui Captain America în  Avengers 4
Citeste mai mult despre: Captain America, Avengers 4, costum,
Data: 26 Septembrie 2018
Au apărut primele imagini cu noul costum al lui Captain American, personajul lui Chris Evans din mult-așteptatul film ”Avengers 4”.

Pelicula ”Avengers 4”, a doua parte a producției ”Avengers: Infinity War”, este programată să apară pe marile ecrane abia anul viitor, dar fanii sunt nerăbdători să afle și cele mai mici detalii despre mult-așteptatul film. 


Citește și: Trailerul "Captain Marvel" stârnește reacții puternice: ”Thanos este un om mort!”

Recent, un utilizator de Twitter a postat trei fotografii promoționale, înfățișându-l pe Chris Evans, de data asta fără barbă, în rolul Captain America. În imagini se poate vedea noul costum al lui Steve Rogers, în comentarii speculându-se că solzii de pe piept pot fi din vibranium, ca surogat pentru celebrul său scut, serios afectat în ”Infinity War”. 

Vestea bună este că personajul lui Chris Evans s-a întors printre Răzbunători, făcând pace cu Tony Stark - un indiciu fiind micuța literă A care se vede pe umărul lui.

Vestea proastă este că, o dată cu apariția în ”Avengers 4”, aventura Căpitanului America s-ar putea să se încheie. Unul dintre fani a comentat: ”Am fost destul de dezamăgit de rolul Căpitanului în Avengers 3, deși a fost de înțeles. Mi-ar plăcea să-l văd mai mult în Avengers 4, în special pentru că ar putea fi pentru ultima oară”.

Alt fan a adăugat, entuziast: ”Costum cu solzi plus insignă Răzbunătorii”. 

Însuși Chris Evans a dat indicii clare că acesta va fi ultimul său film în rolul Captain America, din moment ce personajul său moare în „Avengers 4”.

”Avengers 4”, în care mai apar Robert Downey Jr, Chris Hemworth sau Tessa Thompson, are premiera programată în luna aprilie a anului 2019.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO