Cum arată Sylvester Stallone după filmările ultimului capitol din seria "Rambo"

Cum arată Sylvester Stallone după filmările ultimului capitol din seria  Rambo
Citeste mai mult despre: Sylvester Stallone, Rambo,
Data: 27 Decembrie 2019
Ajuns la 73 de ani, Sylvester Stallone își ia adio de la un personaj care l-a făcut celebru în întreaga lume la începutul anilor '80.

Seria "Rambo" se închide anul acesta, cu partea a cincea. Sylvester Stallone, care a realizat scenariul pentru cele cinci filme din serie, apare pentru ultima dată în rolul fostului erou de război care descoperă o Americă total schimbată față de cea pentru care a luptat în Vietnam. 

De această dată, John Rambo, un veteran care a pus demult armele în cui, se întoarce la vechile obiceiuri din război pentru a o salva pe Gabrielle (Yvette Monreal), fiica unui prieten, răpită de traficanții de droguri din Mexic.

Cu această ocazie, Sylvester Stallone a ținut să posteze pe contul său oficial de Instagram un videoclip în care a povestit cum au decurs filmările, care este condiția sa fizică actuală după ore întregi de filmări și de asemenea, are un mesaj pentru fanii care l-au susținut în continuare.


 


 

"Am oasele obosite, am slăbit 6 kilograme, dar sunt mândru și recunoscător că sunt aici pentru voi. Vă iubesc pe toți  așa cum am iubit fiecare secundă atunci când am jucat rolul acestui personaj uimitor..." , au fost cuvintele lui Rambo. 

Primul Rambo a apărut în anul 1982, al doilea în anul 1985. Rambo III a fost lansat în anul 1988, iar Rambo IV în anul 2008. 

Rambo 5 a avut premiera anul acesta, pe 20 septembrie. Primele filmări au fost realizate în octombrie 2018, în Bulgaria și Tenerife, și s-au terminat în decembrie 2018. 

Foto: Gettyimages, Instagram

Vezi și: Interviul pe care l-a susținut în fața lui Sylvester Stallone l-a propulsat pe Florian Munteanu la Hollywood

FULLSCREEN
Cum arată Sylvester Stallone după filmările ultimului capitol din seria "Rambo"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies