Cum va arăta Matrix 4 fără agentul Smith și Morpheus

Cum va arăta Matrix 4 fără agentul Smith și Morpheus
Distrubuția, modificată pentru Matrix 4. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 26 August 2020
Dacă nu au amețit destul povestea din Matrix, creatorii seriei revin cu o continuare, probabil și mai încâlcită. Matrix 4 nu îi va avea în distribuție pe Lawrence Fishburne (Morpheus) și Hugo Weaving (agentul Smith).

Chiar dacă în Matrix Revolution s-a sacrificat pentru a salva viețile pământenilor din Zion, Neo revine în Matrix 4, la fel de miraculos cum a devenit Alesul. Nu la fel se poate spune despre Hugo Weaving (agentul Smith) și Lawrence Fishburne (Morpheus), care au fost lăsați pe bară de „surorile” Wachowski. 

Citește și

Nu am fost invitat. Poate asta mă va determina să mai scriu o piesă. Le doresc numai bine. Sper că e grozav”, a dezvăluit Lawrence Fishburne (59 de ani) despre viitorul film Matrix. Personajul său din trilogia Matrix (Morpheus) a supraviețuit celor trei aventuri din serie, însă nu a mai făcut parte din viziunea regizorilor. Acum, actorul e preocupat de întoarcerea pe Broadway.

Hugo Weaving a fost contactat pentru continuarea colaborării, însă actorul promisese să facă parte din distribuția piesei de teatru The Visit

Am crezut că le pot face pe amândouă. Am luat legătura cu Lana Wachowski, dar în final ea a decis că datele se vor suprapune. Așa că am aranjat datele, apoi ea s-a cam răzgândit. Vor continua fără mine”, declara actorul. Însă, acest lucru nu înseamnă că agentul Smith nu va fi interpretat de alt actor.

În schimb, din distribuția noului film fac parte actori care s-au bucurat de succes în episoadele anterioare.

Cine sunt actorii care joacă în Matrix 4

Alături de Keanu Reeves, care revine în rolul Neo, va juca și Carrie-Anne Moss (Trinity). Într-o postare pe Instagram, actrița de 53 de ani dezvăluia că este „recunoscătoare și încântată peste măsură”. Revenirea ei este la fel e controversată, fiindcă și personajul ei moare în Matrix Revolutions.

Din distribuție mai fac parte Jada Pinkett Smith, care își reia rolul Niobe, și Lambert Wilson (Merovingian). Monica Bellucci nu a fost confirmată încă pentru preluarea rolului Phersephone, însă avem nume noi anunțate de site-urile de specialitate: Jonathan Groff, Priyanka Chopra, Jessica Henwick și Yahya Abdul-Mateen II.

Când va fi lansat în cinema Matrix 4

Data inițială de lansare a noului film Matrix fost 21 mai 2021, însă pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile echipei de producție. Filmările au început în februarie 2020, dar au fost oprite o lună mai târziu, din cauza riscurilor de îmbolnăvire cu Covid-19. Reluate în iulie, la Berlin, filmările avansează lent. Totuși, filmul ar trebui să ajungă în cinematografele din SUA și Marea Britanie la 1 aprilie 2022.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Macaulay Culkin și salariile sale de top în cinematografie

FULLSCREEN
Cum va arăta Matrix 4 fără agentul Smith și Morpheus
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies