Decizie radicală la Hollywood. Ce se va întâmpla cu scenele de sex pentru a evita îmbolnăvirea cu Covid-19

Decizie radicală la Hollywood. Ce se va întâmpla cu scenele de sex pentru a evita îmbolnăvirea cu Covid-19
Citeste mai mult despre: filme, coronavirus, scene de sex,
Autor: Redactia
Data: 10 Iunie 2020
Într-o perioadă în care distanțarea socială dictează regulile în viața noastră de zi cu zi, scenele intime din filmele hollywoodiene par imposibile. De teama îmbolnăvirii cu Covid-19, la Hollywood se vor lua măsuri fără pecedent.

Hollywood-ul se pregătește să se redeschidă, după ce în luna martie toate producțiile și-au încetat activitatea. În condițiile în care suntem încă în plină pandemie de coronavirus și distanțarea socială este încă în vigoare, filmarea scenelor de sex reprezintă o problemă. Așa că se caută soluții. Una dintre ele ar fi să se renunțe de tot la filmarea lor și să se apeleze la noile tehnologii – astfel scenele intime vor fi create pe calculator, fară ca actorii să fie practic prezenți.

Citește și

Cei mai importanți oameni din industria filmului au realizat un document de 22 de pagini în care prezintă felul în care ar putea fi abordate scenele intime în această perioadă. Astfel, printre sugestii ar fi ca „scenele cu contact apropiat să fie rescrise sau abandonate” sau înlocuite cu CGI – imagini generate pe calculator, pentru a evita transmiterea coronavirusului.

De asemenea, toată echipa de filmare trebuie să poarte măști și viziere. 


 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies