Disney va produce un nou film “Singur acasă”! Revine Macaulay Culkin pe marile ecrane?

Disney va produce un nou film Singur acasă ! Revine Macaulay Culkin pe marile ecrane?
Citeste mai mult despre: Singur Acasa, Home Alone, Macaulay Culkin,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 12 Decembrie 2019
Data actualizare: 12 Decembrie 2019
Atunci când se apropie Crăciunul, pentru români este deja o tradiție să urmărească filmul “Singur acasă”, difuzat de PRO TV.

Din fericire pentru fanii seriei care a scris istorie, reprezentanții Disney au anunțat că vor produce un nou film “Singur acasă” și au anunțat deja și câteva nume care vor juca în peliculă. Se pare că idea continuării filmului le-a venit producătorilor chiar de la Macaulay Culkin, celebrul actor care l-a jucat pe Kevin în primele părți “Home alone”.

Cel care a confirmat că “Singur acasă” va avea o continuare este chiar preşedintele executiv al companiei Disney, Bob Iger, care a dezvăluit că în film vor apărea actorii Archie Yates, Ellie Kemper și Rob Delany. Mai mult decât atât, el a a precizat că Macaulay Culkin nu va apărea în film și că personajul Kevin va dispărea.

Noul “Singur acasă” va fi regizat de Dan Mazer, iar rolul principal va fi jucat de un tânăr reprezentativ pentru noua generație.

Primul film “Singur acasă” a fost deja difuzat de PRO TV în acest an pe 7 decembrie, iar următoarele două vor fi difuzate pe 14 și 21 decembrie 2019, de la ora 20.00.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies